Acun Ilıcalı’dan Çok Özel Açıklamalar!

Acun Ilıcalı’dan Çok Özel Açıklamalar!
Ünlü medya patronu, yapımcı, futbol kulübü sahibi ve şimdilerde dijital platform sahibi Acun Ilıcalı bilinmeyenlerini anlattı.

Televizyon dünyasının ünlü ve bir o kadarda yenilikçi ve bir o kadar da çılgın ve risk almaktan korkmayan insanı Acun Ilıcalı yıllardır bu sektörün içinde yer alıyor. Muhabirlikten başlayarak, yapımcılığa, prodüksiyon şirketi sahipliğine, ulusal kanal sahipliğine ve son olarak da dijital yayın platformu sahipliğine kadar pek çok alanda hiç durmadan ve yaptıklarının hep bir adım ötesine geçerek bu sektörün içinde yer alıyor. Son olarak yılbaşında yeni yatırımı olan dijital yayın platformu Exxen’i yayın hayatına sokan Ilıcalı bir gazeteye verdiği röportajda hakkında çok da fazla bilinmeyen yönlerini samimiyetle anlattı. En büyük tutkusunun iş olduğunu ve tam anlamıyla bir iş kolik olduğunu vurgulayan başarılı televizyoncu son yatırımı Exxen ile ilgili insanlar yapamazsın dedikleri için başarılı olacak, yapar deselerdi açıkçası korkardım ifadelerini kullanıyor. İşte ünlü ismin açıklamalarından kısa başlıklar!

İyi Niyetliyim!

Ünlü isim Acun Ilıcalı bir gazete için yapılan röportajda sorulan sizden şöhreti çıkarsak geriye ne kalır şeklindeki bir soruya “iyi niyetli, kimseye zarar vermemek için özen gösteren, elinden geldiğince de insanları mutlu etmeye çalışan biri kalır” cevabını veriyor. Ilıcalı kendisiyle ilgili olarak “dışarıdan duruş olarak çok normal gibi duruyorum, bana baktığında bu adam normal dersin ama derinlere indikçe tatlı bir deli görebilirsin, öyle bir yapım var” ifadelerini kullanıyor. Deliliklerinin ne olduğu konusunda ise içtenlikle cevap veriyor. “Ekstrem bir insanım. Yaptığım seyahat programları bile aklı başında birinin yapacağı şeyler değil. Mesela Hollanda’da maç varken öğlen yemeğini burada yiyip akşamüstü Hollanda’da maça gidip, gece Atina’ya geçip orada Survivor seçmeleri yaptıktan sonra Türkiye’ye dönebiliyorum. Bu hız herhalde çok sağlıklı birinin kaldırabileceği bir şey değil” diyerek kendini ve tatlı deliliğini anlatıyor.

Hayalim Müdür Olmaktı!

Acun Ilıcalı muhabirken bu günleri hayal edebilir miydiniz şeklindeki soruya “hayalinin yanından bile geçemezdim. Bunun yarısının yarısını bile hayal edemezdim. Spor servisinde muhabirdim, hayalim müdür olmaktı. Sonra da öğlenleri uyuyan adamı müdür yapmazlar zaten derdim. Ben olurum dediğimin 20 katı daha ileriye gittim. Bu yüzden hayatta uzun vadeli planlar yapmaktan yana değilim” ifadelerini kullanıyor. Dostlarıyla ilgili bir soruya ise “kendi dost çevrem çocukluktan ve muhabirlikten geliyor. Bunun dışında hayatıma aldığım dost sayısı 8 – 10’dur. Hadise, Üç Adam (Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç) ve Murat Boz’u bu gruba koyabilirim” ifadelerini kullanıyor. Ünlü isim en büyük eksikliğinin ise genç yaşta anne babasını kaybetmesi olarak ifade ediyor.

03-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar