Survivor 2021 İlk Fragmanı Yayınlandı! İşte Yeni Sezon Yarışmacıları

Survivor 2021 İlk Fragmanı Yayınlandı! İşte Yeni Sezon Yarışmacıları
Survivor 2021 yarışmacıları, yayınlanan fragmanla netleşti. Ünlüler takımındaki sürpriz isimler, yaptıkları açıklamalarla meydan okudu. İşte, Survivor 2021 Ünlüler takımı...

Survivor 2021 için heyecanlı bekleyiş başladı. Bu sezonun yarışmacıları, yayınlanan fragmanla netleşti. Ünlüler takımındaki sürpriz isimler, yaptıkları açıklamalarla meydan okudu. İşte, Survivor 2021 Ünlüler takımı...

Türkiye'de en çok konuşulan yarışma programı Survivor, bu sezon da bomba gibi isimlerle geliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni Survivor 2021 için heyecan dolu bekleyiş başladı. Programın yayınlanan ilk fragmanı ile yeni sezon Ünlüler takımı da belli oldu. Takımda yer alan sürpriz isimler seyircileri şimdiden heyecanlandırdı. 

Survivor 2021 Ünlüler Takımı Kadrosu

İşte her sezon büyük mücadele ve kıyasıya rekabetin yaşandığı Survivor 2021'de yer alacak ünlü isimler;

1 Numara Batuhan Karacakaya 

Tüm Türkiye'nin Aşk-ı Memnu dizisindeki Bülent karakteriyle tanıdığı Batuhan Karacakaya, Suvivor 2021 Ünlüler kadrosunda yer alıyor. Karacakaya yayınlanan fragmanda "Benim çocukluğumu biliyor olabilirsiniz ya da bir yerlerde savaşıyorken görmüş olabilirsiniz. Ama şimdi Batuhan'ı izleyeceksiniz. Benim savaşımı göreceksiniz. Survivor 2021 bekle beni" diyerek rakiplerine meydan okuyor.  

2 Numara İsmail Balaban 

Başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Baş Pehlivan İsmail Balaban da Suvivor 2021 Ünlüler takımında. Balaban fragmanda, "Er meydanlarında sarı fırtınaydım. Survivor'a kasırga olmaya gidiyorum" şeklinde konuştu. 

3 Numara Çağrı Atakan

Oyuncu Çağrı Atakan Survivor 2021 Ünlüler takımında yarışacak isimler arasında yer alıyor. Atakan, "Biraz sinirli biri miyim, yoksa eğlenceli mi? Ya da kazanmak için ölen biri mi?" sözleri ile iddiasını ortaya koyuyor.

4 Numara Meryem Kasap

Geçtiğimiz sezon da yarışmada boy gösteren Milli Atlet Meryep Kasap, 2021 sezonunda da Ünlüler takımında yarışacak. Kasap, "Survivor'a geri döndüm. Yarım kalan bir hesabım vardı onu kapatmaya geliyorum" diyerek tüm rakiplerine meydan okuyor. 

5 Numara Öykü Çelik 

Oyuncu Öykü Çelik, bu sezon Survivor'da yarışacak ünlü isimler arasında yer alıyor. "Kazanmak ve sonuna kadar mücadele etmek için Survivor'a gidiyorum" diyen Çelik, yarışmada sıkı bir rakip olacağının sinyalini veriyor.

6 Numara Melis Sezer 

Milli Tenisçi Melis Sezer bu kez kortların değil Survivor'ın tozunu attıracak isimler arasında. Sezer, "Bugüne kadar kortlarda birçok ilke imza attım. Şimdi kendimi Survivor'da gösterme zamanı" diyerek bu iddiasını ortaya koyuyor. 

7 Numara Merve Aydın

Milli Basketbolcu Merve Aydın başarılarla dolu spor kariyerini Survivor 2021'de taçlandırmaya geliyor. Aydın, "Potanın perisi oldum. Şimdi Survivor'ın en iyisi olma vakti" diyor. 

8 Numara Barış Özbek

Daha önce Galatasaray'da forma giyen Barış Özbek, şimdi futboldaki başarılarını Survivor 2021'e taşıyacağını söylüyor. Özbek, "Galatasaray'da şampiyon oldum. Sıra Survivor'da" şeklinde konuşuyor. 

9 Numara Hayrettin

Tüm Türkiye'yi kahkahalara boğan Hayrettin, Survivor'da yüzleri güldürmeye geliyor. Şimdiden seyircilerden oy isteyen Hayrettin, "Siz Hayrettin yazıp göndereceksiniz. Ben Hayrettin'i kalbinize yazacağım" diyerek yarışmacılar arasında öne çıkıyor.

10 Numara Cemal Hünal 

Issız Adam ile gönüllere taht kuran, pek çok dizi ve sinema filminde rol alan Cemal Hünal'da Survivor 2021 sezonun Ünlüler takımında yer alıyor. Hünal, 'Köpek balıkları, zehirli vatozlar, bolca yılan, iguanalar, tarantulalar, kocaman ıssız bir ada. Tam bana göre" diyor.

Survivor 2021 Ne Zaman Başlayacak?

 Acun Ilıcalı'nın en başarılı yapımlarından olan Survivor'ın yeni sezonun ne zaman başlayacağı da büyük merak konusu. Survivor 2021 , 9 Ocak Cumartesi günü ilk bölümüyle  TV8 ekranlarında  yerini alacak. 

 

 

 

03-01-2021
Yazar Hakkında
Berfu Bayav

Berfu Bayav

İlk ve ortaöğretimini Antalya'da tamamlayan Oflaz, üniversite hayatına Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde başla .. devamı.. mail
Yorumlar