Acun Ilıcalı'dan milli basketbolcu Cedi Osman'a Survivor teklifi!

Acun Ilıcalı'dan milli basketbolcu Cedi Osman'a Survivor teklifi!
Acun Ilıcalı, milli basketbolcu Cedi Osman ile canlı yayın gerçekleştirdi. Canlı yayında Cedi Osman'a bomba bir teklif yaptı.

NBA ekiplerinden Cleveland Cavaliers'ta forma giyen milli basketbolcu Cedi Osman, Instagram hesabı üzerinden bir canlı yayın gerçekleştirdi. Canlı yayına Acun Ilıcalı da katıldı. İkili canlı yayında yaklaşık 1 saat boyunca güzel bir sohbet gerçekleştirdi. Canlı yayında konuşulan konulardan biri de tabii ki Survivor'dı. Acun Ilıcalı, sunucusu ve yapımcısı olduğu Survivor ile ilgili Cedi Osman'a önemli bir teklifte bulundu. Acun Ilıcalı'nın Cedi Osman'a bulunduğu teklif ne?

Acun Ilıcalı'dan Cedi Osman'a teklif

Acun Ilıcalı, Survivor ile ilgili aklındaki şeyi açıkladı. Survivor içerisindeki oyun formatı Anlat Bakalım, biliyorsunuz ki izleyicilere ve yarışmacılara keyifli anlar yaşatıyor. Acun Ilıcalı, Anlat Bakalım'da 10 yarışmacıya 10 ünlü ismin eşlik edeceğini açıkladı. Emre Belözoğlu, Hadise, Burak Yılmaz ve Gupse Özay, Anlat Bakalım'a konuk olacak ünlü isimlerden bazıları. Acun Ilıcalı, Anlat Bakalım'a konuk olması için aklındaki isimlerden birini Cedi Osman olduğunu söyledi. Cedi Osman, Acun Ilıcalı'nın kendisine yaptığı teklifi kabul etti. Buna göre Aycan'a Emre Belözoğlu, Yasin'e Hadise, Sercan'a Burak Yılmaz ve Barış'a Cedi Osman eşlik edecek. Gupse Özay'ın da adını anan Acun Ilıcalı, onun kime eşlik edeceğini paylaşmadı. Anlat Bakalım'a konuk olacak diğer 5 isim gizemini koruyor. 

Cedi Osman ile Acun Ilıcalı arasındaki sohbet sırasında Cedi Osman, Survivor'ı düzenli olarak takip ettiğini söyledi. Favori yarışmacılarının ise Berkan ve Barış olduğunu ekledi.

"Televizyon için yaratışmışım"

Cedi Osman, Acun Ilıcalı'nın son 20 yılda Acun Firarda, Var Mısın Yok Musun, Survivor ve O Ses Türkiye gibi efsane olan programlara sahip olduğunu dile getirdi ve Acun Ilıcalı'ya sırrının ne olduğunu sordu. Acun Ilıcalı, sırrının ne olduğunu binlerce kişi önünde açıkladı. Acun Ilıcalı, televizyon için yaratıldığını, çocukluk, lise ve üniversite yıllarında derslerle arası olmadığını ve o dönemlerde pek çok oyun bulduğu söyledi. Çocukken mahallede olimpiyat düzenlediğini ve lise ve üniversite yıllarında da arkadaşlarıyla eğlenesine bu tür şeyler yaptığını sözlerine ekledi. O yıllardan itibaren bu işlere yatkınlığı olduğunu fark eden Acun Ilıcalı, televizyonculuğa başladığı anda doğru işin bu olduğunu anlamış. 

21-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar