Acun Ilıcalı’dan Sert Tepki! Kralı Gelse Seni Buradan Gönderirim

Acun Ilıcalı’dan Sert Tepki! Kralı Gelse Seni Buradan Gönderirim
Survivor All Star 2022'de sular durulmuyor. Acun Ilıcalı ile yarışmacı Yasin Obuz arasında racon kesme tartışması sert geçti.

Ekranların en çok seyredilen yarışma programlarından biri olan ve uzun yıllardır Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor bu sezona da damgasını vuruyor. Yarışmanın içinde yer alan parkurların zorluğu, psikolojik ve fiziksel olarak üst düzey performansa sahne olması ve tabi ki olmazsa olmaz tartışma kavga ve aşklarıyla gündemden düşmeyen survivor bu sezon da tüm bunlarla seyircinin evine misafir oluyor. Sık sık tartışma ve kavgalara sahne olan yarışmada son bölümlerde Gönüllüler takımında yer alan Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz arasında yaşananlar daha bir ileri seviyeye giderek devam ediyor. Son olarak Yasin Obuz’un diskalifiye olmaktan son anda kurtulduğu ve beş Ödül oyunu cezası aldığı olaylar durmuyor. Bu sefer de Yasin Omuz ada da kendisine kimsenin racon kesemeyeceğini buna acun Ilıcalı’nın da dahil olduğunu söyledi.

Bana Kimse Racon Kesemez

Tv 8 ekranlarının çok seyredilen yarışma programı Survivor All Star 2022’de olaylar durulmuyor. Özellikle Yasin ile Hikmet arasında geçen haftalarda yaşanan tatsız olaylar fiziksel temasa kadar gitmişti. Yasin Omuz’un beş ödül cezası aldığı son olaylardan sonra dün de yarışmada Yasin ile Hikmet arasında tansiyon yeniden yükseldi. Hikmet’le bir kez daha tartışan Yasin Obuz “ben sana anlayış gösteriyorum ama sen hiç anlayış göstermiyorsun. Harbiden böyle olmaz bak. Hikmet eğer bana racon kesersen, buna inat yaparsan durum çok farklı yerlere gider. Ne Survivor dinlerim ne kralını dinlerim. Ben kendimi de yakarım seni de yalarım” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Hikmet tuğsuz ise “buranın bir kralı var o da Acun Ilıcalı. Anladın mı? Adam olacaksın” ifadeleriyle karşılık verdi. Yasin ise iyice öfkelenerek “bilsem ki Survivor’ım yanacak, bilsem ki buranın kralı da Acın Ilıcalı’dır yine kimse bana racon kesemez” ifadelerini kullandı.

Acun’dan Sert Tepki

Konseyde olanları değerlendiren projenin sorumlusu, yapımcı ve Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı ise yaptığı açıklamada Yasin’e sert yüklendi. Acun Ilıcalı “ben prodüksiyonu temsil ediyorum. Özel hayatta ise kimseye ters konuşmadım. Bazı yarışmacılarla dışarıda da samimiydim. Ancak Yasin sen kendine düşmanlar yaratan, problem odaklı, ileri geri konuşan, ağzından çıkanı kulağı duymayan enteresan bir tipsin. Bana kimse racon kesemez, Acun Ilıcalı’da gelse kesemez diyorsun. O racon kesmeden ne kastediyorsun bilmiyorum. Ama buranın başı benim. Kurallara uymazsan seni buradan yollarım. Benim adımı konuya karıştıramazsın. İhraç edilmene ramak kalmış ama hala cüretle aynı adamla tartışabiliyorsun. Ekip adına konuşuyorum. İhraç sebebi yok ama bu senin bu hareketlerini çekeceğimiz anlamına gelmiyor. Eğer kurallara uymazsan kralı gelse seni buradan göndeririz” ifadelerini kullandı.

07-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar