Yasak Elma’da Entrika Rüzgarları Esecek! Sonat Tokuç Dizinin Kadrosuna Katıldı

Yasak Elma’da Entrika Rüzgarları Esecek! Sonat Tokuç Dizinin Kadrosuna Katıldı
Yasak Elma’da entrika rüzgarları bundan sonra daha sert esecek! Handan ve yardımcısı Cemal dizide entrikanın zirve yapmasını sağlayacak.

Ekranların en çok seyredilen ve sevilen yapımlarının başında hiç şüphesiz Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma geliyor. Beş sezondur ekranlarda olan ve pazartesi akşamlarının en çok seyredilen dizileri arasında her zaman yer alan Yasak Elma için kanal ve yapımcı firma Med yapım 6. Sezonu konuşmaya başlarken dizi içinde de değişiklikler ve gelişen hikayeye göre yeni isimler geliyor ya da gidiyor. Pek çok üst düzey oyuncuyla çalışan ve bu isimlerle yollarını ayırarak yeni isimlerle çalışmaya devam eden dizide halen anlatılan hikaye seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin son bölümlerde gelişen hikayesinde Doğan karakterinin eski eşinin de diziye dahil olacağı belirtilmişti. Handan karakteri olarak diziye dahil olan bu karakteri ünlü isim Şebnem Dönmez canlandırırken Handan karakteri en yakın yardımcısıyla hikayeye dahil oluyor. Handan’ın yardımcısı Cemal’i ise ünlü isim Sonat Tokuç canlandırıyor.

Entrika İş Başında

Yasak Elma’da her bölüm, her sahne ve her plan tamamen entrikaya hizmet ediyor. Dizinin beş sezondur ana omurgasını oluşturan, kıskançlık, aşk, para ve güç odakları tek kelimede hayat buluyor; entrika. Yasak Elma denince akla ilk gelen özellikle olan entrika yeni dönemde hikayede daha fazla öne çıkacak gibi görünüyor. Diziye dahil olan ve Kumru’nun annesi, Doğan’ın eski eşi olan Handan bundan sonraki bölümler de adeta fırtına estirecek. Bu fırtınanın adı tek kelimeyle entrika olurken Handan’ın karşısında ise dizinin güçlü karakteri ve yenilmez ismi Yıldız yer alacak. İkilinin birbirinin karşısında ki duruşları ve hamleleri ise seyircinin bundan sonraki bölümleri tam anlamıyla nefessiz seyretmesini sağlayacak.

Yardımcı Cemal

Şebnem Dönmez’in canlandırdığı handan karakteri hikayeye dahil olurken onun en yalınında olacak isim ise eli, ayağı ve güvendiği tek kişi olan Cemal olacak. Cemal karakterini son olarak Masumiyet dizisindeki başarılı performansıyla dikkatleri çeken başarılı oyuncu Sonat Tokuç canlandıracak. Tokuç dizide Cemal karakteriyle Handan’ın her türlü işini yapan, pis işlerini organize eden, onun için araştırmalar yapan biri olarak öne çıkacak. Öbür taraftan Handan ile Yıldız arasında yaşanacak gerilimli durumlar seyirciyi ekrana bağlamayı şimdiden başaracak gibi görünüyor. İkili özellikle Doğan üzerinden birbirine planlar yapacak ve galip gelmeye çalışacak.

07-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar