Bir oyuncu daha Hakim dizisine transfer oldu!

Bir oyuncu daha Hakim dizisine transfer oldu!
atv ekranlarında yayınlanacak olan Hakim dizisinin kadrosuna yeni isimler eklemlenmeye devam ediyor. Diziye şimdi de Hakan Yufkacıgil dahil oldu.

Yeni sezonda atv ekranlarında Limon Film imzasıyla izleyeceğimiz Hakim dizisinin kadrosu çekimlerin başlamasının ardından da devam ediyor. Dizinin kötü adamları birer birer ortaya çıkıyor. Hakan Yufkacıgil dizinin kötü karakterinin yardımcılarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Hakim dizisinde Celayir karakteri Hakan Yufkacıgil'e emanet

Hakim dizisinin oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Eslem Akar, Fatih Berk Şahin, Hasibe Eren, Gülsen Tuncer, Naz Çağla Irmak, Seda Akman, Gökçen Gökçebağ isimler yer alıyor. Çekimleri başlayan ve tüm hızıyla devam eden Hakim dizisine son olarak Kefaret dizisinde izlediğimiz Hakan Yufkacıgil de dahil edildi. Hakan Yufkacıgil, Yurdaer Okur tarafından canlandırılan Azem karakterinin sağ kolu olan Celayir karakterine can verecek.

Herkesin fazlasıyla merak ettiği Hakim dizisinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Diziyi izlemek için bekleyenler ne zaman ekrana geleceğini de fazlasıyla merak ediyor. Erdal Beşikçioğlu'nu başrole taşıyan Hakim dizisinin ne zaman başlayacağı hala gizliliğini koruyor. Kesin olmamakla beraber Hakim dizisinin Nisan ya da Mayıs ayında atv ekranlarında olması bekleniyor.

Hakan Yufkacıgil kimdir?

26 Temmuz 1980 tarihinde Bursa'da hayata gözlerini açan Hakan Yufkacıgil, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk ekran tecrübesini Çemberimde Gül Oya dizisiyle yaşadı. 2006 yılında Mavi Kuş dizisinde rol aldı. 2008 yılında Pulsar dizisiyle kariyeri devam etti. 2010 yılında vizyona giren ve başrollerinde Cem Yılmaz ve Şener Şen ikilisinin yer aldığı Av Mevsimi filminde rol aldı. Ertesi yıl Beni Unutma isimli filmde rol aldı. 2012 yılında Eve Düşen Yıldırım dizisinde rol aldı. 2014 yılında Uzun Yol ve Gece filmleriyle beraber Yasak dizisinde rol alırken aynı yıl Filinta dizisinde rol almaya başladı ve 2016 yılına kadar rol almaya devam etti. 2016 ve 2017 yılları arasında Cesur Yürek, 2017 yılında Kızlarım İçin, 2018 ve 2019 yılları arasında Payitaht Abdülhamid ve son olarak 2020 ve 2021 yıllarında Kefaret dizisinde rol aldı. Hakan Yufkacıgil, yeni sezonda atv'den ekrana gelecek olan Hakim dizisinde rol alacak.

07-03-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar