Acun Ilıcalı'nın anneler günü paylaşımı herkesi duygulandırdı!

Acun Ilıcalı'nın anneler günü paylaşımı herkesi duygulandırdı!
Acun Ilıcalı'nın anneler günü paylaşımı herkesi duygulandırdı! Anneler günü paylaşımları. Anneler günü ne zaman? Anneler günü hediyesi.

Acun Ilıcalı'nın anneler günü paylaşımı herkesi duygulandırdı! Acun Ilıcalı2dan anneler günü paylaşımı. Acun Ilıcalı herkesi duygulandırdı. Acun Ilıcalı'nın annesi kim? Acun Ilıcalı'dan yürekleri sızlatan paylaşım. Acun Ilıcalı sosyal medya paylaşımları. Acun Ilıcalı izle. Tv 8 canlı izle.

Acun Ilıcalı'nın anneler günü paylaşımı herkesi duygulandırdı!

Ünlü televiyoncu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı üzerinden herkesi duygulandıran anneler günü paylaşımı yaptı. Yıllar önce bir trafik kazasında anne ve babasını kaybeden ünlü isim Acun Ilıcalı, anneler günü sözleri ile yürekleri sızlattı. Annesine olan özlemini dile getiren Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabında şu paylaşımı yaptı;

'Sona ermeyecek özlemim her geçen gün daha da artıyor.. Sana ve babama layık olmak en büyük hayalim. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.'

Anne ve babasını trafik kazasında kaybetmiş!

Acun Ilıcalı, Balıkesir'de meydana gelen bir trafik kazası sonucunda anne ve babasını kaybetmiş. Kaza esnasında kızı Banu'da orada yer alıyormuş ancak kazayı kemikleri kırılarak atlamış. Mucize eseri kazadan sağ olarak kurtulan Banu Ilıcalı'nın babası Acun Ilıcalı, aylarca şoku atlatamamış. 1 ay boyunca evden hiç çıkmayan Acun Ilıcalı, şimdi ise anne ve babasına karşı olan özlemini dile getirdi.

9 Mayıs Anneler Gününe özel sosyal medya hesabında paylaşım yapan Acun Ilıcalı, anne ve babasına olan özleminin her geçen gün arttığını ve en büyük hayalinin onlara layık biri olmak olduğunu dile getirdi.

Acun Ilıcalı kimdir?

29 Mayıs 1969 yılında dünyaya gelen Acun Ilıcalı, Edirne doğumludur. İlk 22 yaşında medya sektöründe yer almaya başlayan Acun Ilıcalı Show tv kanalında spor muhabiri olarak çalışmaya başlamıştır. Tv 8 ve Tv 8,5 kanallarının sahibi ve Acun Medyanun kurucusu olan Acun Ilıcalı, spor muhabirliği, medya patronluğu, sunucu gibi bir çok dalda yer almıştır. Birden fazla ödüle sahip olan Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye, Yetenek Sizsiniz, O Ses Türkiye gibi oldukça başarılı yarışma programlarının sunuculuğunu üstlenmiştir. Günümüzde ise Tv 8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Survivor yarışmasını sunmaktadır. Acun Ilıcalı'nın 4 çocuğu vardır.

10-05-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar