Acun Ilıcalı'nın serveti ne kadar?

Acun Ilıcalı'nın serveti ne kadar?
Tv 8, Exxen, Tv 8,5, Acun Medya ve Hull Ctiy spor kulübünün sahibi olan Acun Ilıcalı'nın serveti ne kadar? Ünlü ismin serveti İngiliiz Medyasının gündemine geldi.

Türk televizyon seyircisinin Acun Firarda adlı programla tanıdığı ve daha çok spor magazin tarzında haberlere ve programlara imza atan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı şimdilerde İngiliz medyasının gündeminde. Uzun yıllara varan meslek geçmişi ile muhabirlikten yapımcılığa, yapım şirketi kurmaya ve en sonunda televizyon kanalı ve internet yayın platformu sahibi olmaya varan yolda başarılı işler yapan Acun Ilıcalı servetiyle İngiliz basının gündeminde yer aldı. Sadece medya sektöründe yer alamayan aynı zamanda sporla da çok yakın bir ilişkisi olan ve İngiliz Hull City Futbol Kulübünü satın alan Acun Ilıcalı’nın serveti ne kadar? Bugün sadece Türkiye’de değil yurt dışlında da yaptıklarıyla adından söz ettiren ünlü televizyoncunun sahibi olduğu kuruluşlar neler ve ünlü televizyoncu ve iş adamı Acun Ilıcalı’nın serveti ne kadar?

Acun Ilıcalı’nın ne kadar serveti var?

Türkiye’de başta Tv 8 olmak üzere birçok televizyon kanalı, yapım şirketi, internet yayın platformu sahibi olan ve sık sık magazin basınında yer alan ünlü iş adamı Acun Ilıcalı’nın ne kadar serveti var? İngiliz kulüp Hull City’i satın alan Acun Ilıcalı’nın servetini merak eden İngiliz basınından FLW’nin haberine göre ünlü iş adamının toplam mal varlığının 100 milyon dolar civarında olduğu iddia edildi. FLW’de yer alan habere göre 54 yalındaki Acun Ilıcalı’nın net servetinin 61.14 Milyon Dolar olduğu, diğer akışlarla birlikte bu servetin 97.82 Milyon Dolardan fazla olduğu iddia edildi. Birçok başarılı programa imza atan ünlü televizyoncu ve iş adamı Acun Ilıcalı ayrıca yaptığı yardım organizasyonları ile de oldukça dikkat çekiyor ve yardımlarıyla depremzedeler ve diğer ihtiyaç sahiplerine büyük miktarlarda yardımda bulunuyor.

Acun Ilıcalı kuruluşları neler?

Muhabirlikten televizyon sahipliğine uzanan yolda birçok başarılı projeye imza atan ve bugünde çalışmalarını sürdüren Acun Ilıcalı’nın halihazırda birçok şirketi bulunuyor. Medya ağırlıklı bu şirketler arasında, Tv 8, Tv 8,5, EXXen, Acun Medya ve İngiliz Futbol kulübü olan Hull City yer alıyor. Acun Ilıcalı Acun Medya üzerinden dünyanın pek çok ülkesine profesyonel program hazırlıyor ya da yapım desteği veriyor.

26-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar