Acun Ilıcalı’ya Canlı Yayında Şeyma Subaşı Sürprizi! Yüz İfadesi Değişti, Herkes Şaşırdı!

Acun Ilıcalı’ya Canlı Yayında Şeyma Subaşı Sürprizi! Yüz İfadesi Değişti, Herkes Şaşırdı!
Survivor 2020'nin yapımcısı Acun Ilıcalı İnstagram hesabından canlı yayın yaparken eski eşi Şeyma Subaşı'nın yorumuyla şok oldu. Bir anda yüz ifadesi değişti. İşte detaylar!

Magazin dünyasının ve sosyal medyanın gündeminden hiç düşmeyen isimlerden Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı. Daha önce bir süre evlilik yaşayan ve daha sonra boşanan ikili boşanmalarına rağmen gündemden düşmedi. Özellikle Şeyma Subaşı’nın açıklamaları, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ikiliyi magazin dünyası için vazgeçilmez ve çok değerli haber konusu olan insanlar haline getiriyor. Aynı zamanda Tv 8’in sahibi olan Acun Ilıcalı her ne kadar bu konulardan uzak durmaya çalışsa da yine de bir yerinden ister istemez dahil oluyor. Son olarak ikiliyi aynı anda gündeme getiren olay ise Acun Ilıcalı’nın Survivor çekimlerinin yapıldığı Dominik Cumhuriyeti’nden yaptığı İsntagram canlı yayını sırasında yaşandı. Adeta sürpriz denecek bir olay karşısında Acun Ilıcalı yüz ifadesini saklayamazken canlı yayının takipçileri de bu olaya şaşırdı. İşte ayrıntılar!

Acun Ilıcalı’nın canlı yayınında Şeyma Subaşı Sürprizi!

Tv 8’de ekrana gelen ve herkesin beğeniyle takip ettiği Survivor çekimleri için vaktinin çoğunu Dominik’te geçiren Acun Ilıcalı sık sık İnstagram hesabı üzerinden canlı yayın yaparak soruları cevaplıyor. Son olarak dün akşam İnstagram hesabı üzerinden canlı yayın yapan ve sorulan sorulara cevap veren Acun Ilıcalı’nın canlı yayınına eski eşi Şeyma Subaşı’da dahil olarak yorum yazdı. Bu yorumu gören başarılı sunucu ve Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı bir an ne yapacağını şaşırırken yüz ifadesi takipçilerin gözünden kaçmadı. Eski eşi Acun Ilıcalı’nın Survivor’la ilgili sorulara cevap verdiği yayına dahil olan Şeyma Subaşı, kızının adını yazıp kalp emojileri koyarak yorum yazdı. Bu sırada canlı yayın yapan Acun Ilıcalı eski eşinin canlı yayınına katılarak yorum yapması karşısındaki yüz ifadesi takipçilerin gözünden kaçmadı. Bir an ne yapacağını bilemeyen bir yüz ifadesi takınan Acun Ilıcalı eski eşinin yorumuna sessiz kaldı.

Kızımı Çok Özledim!

Acun Ilıcalı ile olan eski evliliğinden bir kız çocuğu olan Şeyma Subaşı son zamanlarda karantina süreci geçirdiği evinde sık sık kızını özlediğini dile getiren paylaşımlarda bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde ağladığı bir fotoğrafı paylaşan Subaşı fotoğrafın altına şu yorumu yazmıştı “Çok mutsuzum, depresyondayım, kızımı görmek istiyorum. Nelerin üstesinden geldim ama bunda elim kolum bağlı. Lanet olsun saba corana.” Şeyma Subaşı bu süreçte kızı ile ayrı kalmıştı. Babası Acun Ilıcalı ile birlikte Dominik’te olan kızları Melisa için Subaşı daha önce de “bu öyle 10 gün tatile gidip geldim gibi bir şey değil. Yaklaşık bir aydır kızımı göremiyorum ve ne zaman göreceğim bilmiyorum. Allah kimseyi evladından böyle ayrı bırakmasın” ifadelerini kullanmıştı. Şeyma subaşı daha önce de benzer bir olay yaşamış ve Acun Ilıcalı canlı yayın yaparken mesajı yine Acun Ilıcalı’nın telefonunda görünmüştü.

21-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar