Ada Masalı 22. bölüm izle

Ada Masalı 22. bölüm izle
Ada Masalı 22. bölüm izle; Ada Masalı 17 Kasım Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekranda olacak. Ada Masalı 22. bölüm izlemek için detaylar haberimizde…

Yaz sezonunda başlayan Ada Masalı hız kesmeden devam ediyor. Sevilen dizi yeni sezonda da başarılı bir şekilde yayınlarını sürdürüyor. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un başrolde olduğu Ada Masalı 22. bölüm için internet aramaları başladı. Ay Yapım imzası taşıyan Ada Masalı'nda bu hafta neler olacak? Ada Masalı 22. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Ada Masalı 22. bölüm tek parça izle!

Ada Masalı 22. bölüm canlı izle

Star Tv'de yayınlanan Ada Masalı yeni bölüm bu akşam saat 20.00'da seyirciyle buluşuyor. Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'un başrolde buluştuğu Ada Masalı güçlü oyuncu kadrosuyla başarıyı yakaladı. Ada Masalı 22. Bölümde yine usta oyuncular performanslarını sergiliyor. Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in olduğu Ada Masalı Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak tarafından yazılıyor. Ada Masalı oyuncu kadrosunda ise İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Cem Anıl Kenar, Bülent Çolak, Beril Pozam, Bensu Begoviç, Mustafa Aran gibi oyuncular yer alıyor. Ada Masalı 22. bölüm izlemek isteyenler için yukarıdaki canlı yayın bağlantı linkini kullanmaları yeterli olacaktır. Ada Masalı 22. bölüm yine çok heyecanlı sahnelerle geliyor.

Ada Masalı 22. Bölüm özeti

Ada Masalı 22. bölüm izle; Haziran ve Poyraz'ın aşkına tanıklık edilecek Ada Masalı'nda bu hafta yine dikkat çekecek sahneler var. Ada Masalı 22. Bölüm izlerken Haziran'la Poyraz'ın otelde buldukları bebeğin kasabada oluşturduğu gündeme tanıklık edeceksiniz. Kırlangıç Adası'ndaki sahipsiz bebek herkesin ilgi odağı olacak. Bebeğin annesini bulmak için de hummalı bir çalışma yapılır. Latif kendisini Zeynep'e adarken onun hastalığıyla da yakından ilgilenecektir. Nehir'in İngiltere'deki okulunun masraflarını karşılamanın yolunu arayan Selma ve Fatih bunu başarabilecek mi? Ada Masalı 22. Bölümde Alper ve Melisa evliliklerinin ilk gününde sorun yaşamaya başlıyor. Öte yandan Biricik, Beyazıt'ın hiç görmediği yüzüyle karşılaşacak. Hepsi ve daha fazlası Ada Masalı 22. Bölümde. Ada Masalı 22. Bölüm izlemek için bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi seyirler.  

17-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar