Ada Masalı final mi yapıyor? İşte o tarih!

Ada Masalı final mi yapıyor? İşte o tarih!
Ekranın sevilen yapımlarından biri olan Ada Masalı için de son karar verildi. Uzun süredir ekranda olan Ada Masalı final mi yapacak? Ada Masalı hayranlarını üzecek gelişme…

Yeni dizilerin yayına başlamasıyla reyting oranlarında sık sık değişiklikler yaşanıyor. Star Tv'de yayınlanan sevilen dizi Ada Masalı yaz sezonunda başlamıştı ve bugüne kadar başarılı bir şekilde yoluna devam ediyordu. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un başrolde olduğu Ada Masalı reyting oranlarındaki gerileme nedeniyle finale adım adım yaklaştı. Yaz sezonunda başlayan ve büyük bir seyirci kitlesi bulunan Ada Masalı'nın reytingleri her geçen hafta geriliyor. Düşen reyting oranları nedeniyle Star Tv final kararı aldı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Ada Masalı 25. Bölümde final yapacak.

Ada Masalı ne zaman final yapacak?

Ay Yapım imzalı Ada Masalı yaz dizisi olarak başlamış ve beğeni toplamıştı. Eylül'de başlayan yeni sezonda da devam eden dizi reyting oranlarındaki düşüş nedeniyle final kararı alındı. Star Tv ve Ay Yapım'ın verdiği final kararı dizi ekibine de bildirildi. İzmir Seferihisar'da çekilen Ada Masalı 25. Bölümde final yaparak ekran macerasını noktalandıracak. Ada Masalı dizisinde başarılı bir oyuncu kadrosu rol alıyordu. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz başrolleri paylaşırken muhteşem mekanlarda yapılan çekimler sıcak görüntüler oluşturuyordu. Ada Masalı oyuncu kadrosunda, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Nihan Büyükağaç, Beril Pozam, Özge Demirel, Bedia Ener, Cem Anıl Kenar gibi birçok oyuncu yer alıyordu.

Ada Masalı ne zaman bitiyor?

Star Tv'nin başarılı dizilerinden biri olan Ada Masalı finale doğru gidiyor. Seferihisar'da bulunan dizi ekibi son bölümlerin çekimleri için çalışmalarına devam ediyor. Hayran kitlesini üzecek gelişme Ada Masalı'nın reytinglerinin düşmesiyle ortaya çıktı. Star Tv Ada Masalı'nın yayın gününü değiştirse de düşen reytingler toparlanmadı. Ada Masalı 22. Bölüm geöen çarşamba yayınlanmıştı. Final kararı sonrası 3 bölüm daha yayınlanacak. Ada Masalı 23. Bölüm 24 Kasım'da ekrana gelecek. İzmir'de bulunan Ada Masalı ekibi son iki bölümün çekimlerini tamamlayıp dönmeyi planlıyor. Sevilen dizi Ada Masalı 25. Bölümde final bölümüyle ekranda olacak.

19-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar