Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Çiftinin Çocuklarının Cinsiyeti Belli Oldu

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Çiftinin Çocuklarının Cinsiyeti Belli Oldu
Bir bebek beklediklerini açıklayan ünlü çift Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’in bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Ünlü çift bebek için isim belirmediklerini açıkladı.

Magazin basını ve sosyal medyada son birkaç gündür yoğun şekilde işlenen bir haber her yönüyle ele alınırken haberle ilgili yeni ayrıntılarda ortaya çıkmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’in bebek beklediği ile ilgili haberler magazin basınında konu olmuş ve hemen her internet sitesinde ve sosyal medyada haber gündemin ön sıralarında yer almıştı. Ünlü çiftin bebekleriyle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 2016 yılında evlenen çiftin bebeklerinin cinsiyetin belli olduğu öğrenildi. Şu sıralar oldukça heyecanlı ve mutlu günler geçiren çiftin bebeklerinin cinsiyetinin erkek olduğu öğrenildi.

Erkek Bebek Bekliyorlar

2016 yılında Fransa’nın başkenti Paris’te dünya evine giren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stilist eşi Başak Dizer bugünlerde heyecanlı ve mutlu günler geçiriyorlar. Geçtiğimiz günlerde bir bebek beklediklerini açıklayan çiftin bu açıklamasının ardından özellikle sosyal medya bu konuda yoğun bir şekilde haber yapmaya başladı. Ünlü çiftin dünyaya gelecek bebekleriyle ilgili hemen her ayrıntıyı yazan magazin basını ve sosyal medya en sonunda bebeğin cinsiyetini de kitlesine duyurdu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin bebeklerinin cinsiyetinin erkek olduğu da bu çerçevede haber yapıldı ve magazin basını tarafından okuyucu ve takipçilere duyuruldu.

İsmi Henüz Belli Değil

Bir bebek beklediklerini açıklayan çiftten Kıvanç Tatlıtuğ yaptığı açıklamada “Çok mutlu olduk. Öncelikle bu güzel duygumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir duygu, çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bizde daha yeniyiz bu süreçte, isim henüz düşünmedik. Cinsiyet isim… Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin. İsim daha düşünmedik akışına bıraktık” ifadelerini kullandı. Bir televizyon programına katılan Başak Dizer’de çok mutlu olduklarını belirtti ve mutluluğunu paylaşanlara teşekkür etti. Öbür taraftan Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi Nurten Tatlıtuğ telefonla katıldığı bir televizyon programında “mutluluğumu kelimelere dökemiyorum. Allah analı babalı büyütsün. Çok özel şekilde haberi verdiler, ondan bahsetmek istemiyorum, beklenen bir şeydi. Güzel haberi verdikleri için ikisine de teşekkür ederim. Mutluluk benim için üst düzeyde. Allah eli ayağı düzgün, sağlıklı bir bebek nasip etsin” ifadelerini kullandı.

19-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar