Adı Efsane ne zaman final yapacak?

Adı Efsane ne zaman final yapacak?
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Adı Efsane ne zaman final yapacak? Beklediği ilgiyi bir türlü göremeyen Kanal D dizisi Adı Efsane, daha önce bir kere daha final kararının ardından devam etme kararı almıştı. Ancak dizi yeniden final kararı aldı.

Kanal D ekranlarının yaz dizisi Adı Efsane, ilk bölümünden itibaren istediği başarıyı bir türlü yakalayamamıştı.Dizi daha öncede final kararı almış ancak sonra biraz daha devam etmeye çalışmıştı. Beklediği ilgiyi bir kez daha göremeyen Adı Efsane yeniden final yapma kararı aldığını duyurdu. Peki Adı Efsane ne zaman final yapacak? 

Başrolleri arasında Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer'in bulunduğu dizi önce bu isimlerin diziden ayrılmasındn sonra konusu da değiştirilerek farklı karakterler ile devam etme kararı almıştı. Yaz döneminde de devam eden dizi reytinglerin düşük olmasının ardından final kararı aldı.Adı Efsane 12 Eylül'de 31.yen bölümü ile birlikte ekranlara veda etmeyi planlıyor.

Dizinin konusu nedir?

Dizi mahalle arkadaşları arasında yaşanan olayları konu almaktadır. Hakan, Fiko, Sadık, ve Ali bir basketbol takımının seçmelerine katılırlar. Ancak takıma seçilen sadece Hakan olur. Ali ve Sadık bu durumu kabullenirken Fiko karakterinden dolayı biraz kabullenmekte zorlanır ve bu da onu farklı bir sınavın içine sokar.Bu arada mahalleye yeni gelen Hakan’ın teyzesinin oğlu Ozan, cezaevinden yeni çıkmıştır ve ufak tefek mahalle mafyası işleri yapmaktadır. Ozan hem Hakan’ın hem de Fiko’nun zor günlerinin nedenidir.

Reyhan 17 sene önce mahalleyi terk etmiştir ancak kocasının ölmeden önce iflas etmesi üzerine kızı Naz ile birlikte mahalleye tekrar geri döner. Reyhan eski dostlarının olduğu bu mahallede, kızı ile birlikte hayatta kalmak istemektedir. Ancak Reyhan ve Naz'ın mahalleye gelişi ile eski sırlar gün yüzüne çıkacak ve mahalledeki tüm dengeler alt üst olacaktır Dizinin yeni bölümlerinde Hakan, iyi bir sporcu olmak için var gücüyle çalışıp yükselmek isterken, en yakın arkadaşı Fiko karanlık işlere başlayacaktır.

10-08-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar