Adım Farah’ın Kaan’ı Oktay Çubuk diziden niye ayrıldı?

Adım Farah’ın Kaan’ı Oktay Çubuk diziden niye ayrıldı?
Kaan rolü ile başarıyla oynayan Oktay Çubuk Adım Farah dizisinin yapım şirketi 03 Medya ile bir türlü anlaşmaya varamadı. Böylece diziye devam etmeyeceği kesinlik kazandı.

Adım Farah dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Adım Farah dizisinin yapımını kim üstleniyor? Adım Farah dizisinde Ali Galip ve Vera’nın tek oğlu olan Kaan nasıl bir karakter? Kaan karakterine hayat veren Oktay Çubuk kimdir? Adım Farah dizisi ve oyuncu Oktay Çubuk hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde....

Adım Farah’ın Kaan’ı Oktay Çubuk diziden niye ayrıldı?

Geçen sezonun en ilginç dizilerinden olan Fox TV’nin Adım Farah dizisi yeni sezonda da oldukça iyi işlere imza atmak istiyor. Daha ilk başladığı bölümde Alper’in mekanında polis olan Alper’i vuran, Vera ve Galip çiftinin oğlu olan Kaan karakterine hayat veren Oktay Çubuk’un diziden ayrılma kararı vermesi izleyicilerde şok etkisi yaptı. Zira Tahir’in de patronu olan Galip’in yaramaz oğlu Kaan’ın yeni sezonda da diziye devam edeceği beklentisi çok yüksekti. Fakat Kaan rolü ile başarılı bir performans sergileyen Oktay Çubuk Adım Farah dizisinin yapım şirketi 03 Medya ile bir türlü anlaşmaya varamadı. Böylece Oktay Çubuk’un yeni sezonda diziye devam etmeyeceği kesinlik kazandı.

Adım Farah dizisinin Kaan karakteri nasıl?

Kaan, Galip ve Vera çiftinin tek çocuğudur. Yirmili yaşlarına geldiğinde babasının mafyatik durumundan dolayı İstanbul gece aleminin mecburen saygı duyulan, kadınların paylaşamadığı şımarık birisi olmuş çıkmıştır. Çevresinde kendinden ve konumundan menfaat elde etmek için konumlanan sahte arkadaşlar, korktuğu için saygı gösterip selam veren onlarca yalakası vardır. Kendini adeta babası gibi yani Küçük bir Ali Galip gibi görmektedir ve öyle görülmek istemektedir. İç dünyasında yalnızlık ve zayıflık yaşayan Kaan esasında babası tarafından görünmek, fark edilmek ve ben de varım ve buradayım demek istemektedir. Annsesi Vera’dan genetik olarak geçen iyilik duyguları da kötülükten daha fazladır aslında.

Oktay Çubuk kimdir?

12 Mart 1996 İzmir doğumludur. Liseyi İzmir Amerikan Kolej’de okudu. İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve TV Bölümüne tam burslu olarak  1. Olarak girdi. Halen eğitimine devam eden Çubuk oyunculuk eğitimini Cüneyt Sayil Atölye’de aldıktan sonra birçok workshopa katıldı. Oyunculuğa ilk adımını Cennetin Gözyaşları dizisi ile attı. Daha sonra Bir Nefes Daha filminde başrol oynadı.

26-09-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar