Adını Sen Koy dizisinde flaş değişiklik!

Adını Sen Koy dizisinde flaş değişiklik!
Star TV'den Tv8'e transfer olan Adını Sen Koy dizisi için Acun Ilıcalı bir değişiklik daha yaptı. Yayın saati değiştirilen dizi için tehlike çanları çalıyor.

 

Yayın hayatına TRT 1’de başlayan, daha sonra Star TV’ye transfer olan, geçtiğimiz günlerde final haberinin ardından Tv8’e ekranlarında yayınlanmaya devam edeceğini  öğrendiğimiz Adını Sen Koy dizisi ile ilgili bir değişiklik daha yapıldı.

5 Kasım Pazartesi gününden itibaren Tv8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Adını Sen Koy dizisinde bir değişiklik daha yapıldı. Hafta içi hergün saat 18:45’te seyirciyle buluşan dizi, Erkan Meriç ve Hazal Subaşı’nın ayrılığının ardından senaryoda yapılan onca değişikliğe rağmen maalesef reytinglerde beklenen ilgiyi görmedi. Yeni kanalında ve yeni saatinde beklenen ilgiyi görmeyen dizi reytinglerde  giderek düşüş yaşadı. Gelişmelerin ardından duruma Acun Ilıcalı el koydu.

Star TV'nin vazgeçtiği diziye Acun Ilıcalı sahip çıktı

Adını Sen Koy’un son şansı

Başrollerinde; Cenk Torun, Özlem Deniz Durmaz, Tuğçe Ersoy, Gökberk Demirci, Mert Öcal ve Dünya Aydoğdu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Adını Sen Koy dizisinin yayın saati değiştirildi. Dizi 12 Kasım Pazartesi gününden itibaren 12:30’da ekranlara gelecek. Yapılan bunca değişikliğe rağmen Adını Sen Koy dizisi reytinglerde beklenen ilgiyi göremezse, yakında final haberi gelebilir.

Adını Sen koy neden yayından kaldırılmıştı?

Ekran macerasına TRT ekranlarında başlayan, reytingler nedeniyle Star TV’ye transfer olan Adını Sen Koy dizisi geçtiğimiz haftalarda final haberleriyle gündeme gelmişti.

Daha sonra Tv8’e transfer olduğu öğrenilen dizi maalesef yeni kanalında da reytinglerde istenilen ilgiyi görmedi. Acun Ilıcalı, diziden vazgeçmek yerine bir hamle daha yaptı ve yayın saatini 12:45’e çekti. Adını Sen Koy 12 Kasım Pazartesi gününden itibaren ekranlara gelecek.

12-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar