Afili aşk 26. Bölüm İzle!

Afili aşk 26. Bölüm İzle!
Afili Aşk 26. Yeni bölümde Volkan'ın Kerem'in başına sardığı bekarlığa veda partisi ile imtihan olacaklar. Afili Aşk 26. bölüm hakkında merak edilen herşey haberimizde !

Afili Aşk 26. bölümde Kerem ve Ayşe, artık aşklarını ispat etme ve Ceyda'yı nakavt etmenin zaferini kutlarken, Volkan'ın yalan dolanlı işleri ikiliyi zor duruma sokacak. Komik ama bir o kadarda romantizm kokan dizimiz Afili Aşk 26. bölüm hakkında merak edilen herşey!

Çarşamba akşamları seyirciyi ekrana bağlayan romantik komedi kuşağının en iyi dizisi Afili Aşk 25. bölüm ile bu akşam Kanal D ekranlarında! Kerem ve Ayşe'nin samimi sahneleri, Yelda'nın başarısız ayırma girişimi, Ceyda'nın Ayşe'ye oynadığı oyunun başarısız olduğunu görmesi ve Kerem'in karnına ağrılar sokan geçmişin tozlu belgeleri. Hepsi ve daha fazlası Afili Aşk 26. yeni bölümü ile saat 20:00'de Kanal D'de!

Afili Aşk Son Bölümde Neler Olacak?

Kerem ve Ayşe bir önceki bölümde Yelda'nın Ceyda ile vals davetinde planladıkları yakınlaşmayı berteraf ettiler. Buna Karşılık Yelda aşırı sinirlenecek ve elindeki yeni kozları kullanacak. Kerem ve Ceyda'ya dair tek planı olan Yelda Ayşe'nin karşısında daha ne kadar durabilecek? Kerem Ayşe'den sakladığı babası Muhsin ve Ayşe'nin babası Kenan ile imzaladıkalrı belgeleri söyleyecek mi? Ayşe Volkan ve Kerem'in telefon konuşmasına şahit olunca KErem'in sakladıklarını öğrenmek iin kimden yardım isteyecek? Rıza Nazmiyeden gizli aldığı Vals eğitiminde Nazmiye'ye yakalanınca neler olacak?

AFİLİ AŞK OYUNCULARI 

Kerem ( Çağlar Ertuğrul)

1987 yılında İzmir Karşıyakada dünyaya gelmiştir. Çaocukluğunu İzmir'de geçiren Çağlar Ertuğrul İzmir Bornova Lisesinden mezun olunca Koç Üniversitesi, makina mühendisliği bölümü okumaya başlar. Üniversitenin ilk yıllarında tiyatro'ya merak salınca yavaş yavaş ilerlemiş ve ilk olarak 2012 yılında Alper Çağlar'ın Dağ filminde başrol almış bu film ile de tanınmış ve ünlenmiştir. Ardından tvye hızlı bir geçiş yapmış Medcezir, Bana Masal Anlatma, Fazilet Hanım'ın kızları gibi dizilerde öne çıkmış ve son olarak Kanal D'de Burcu Özberk ile başrolleri paylaştığı Afili Aşk dizisinde rol almaktadır. 

Ayşe (Burcu Özberk)

1989 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen Burcu Özberk, Ankara Hacettepe Üniversitesi Konservatuarı, oyuncuuk bölümü mezunudur. Muhteşem Yüzyıl dizisinden Huricihan Sultan karakteri ile ilk olarak tv önüne çıkmış ardından Kanal D'ye ait Güneşin kızları dizisindeki Nazlı ile seyircinin aklına kazınmıştır. Ardından TRT1 kanalındaki Aslan Ailem dizisinde başrol oynamış ve şuanda Kanal D'de Çağlar Ertuğrul ile başrolünü paylaştığı Afili Aşk dizisinde yer almaktadır. 

 

 

 

11-12-2019
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar