Afili Aşk 27. Bölüm İzle!

Afili Aşk 27. Bölüm İzle!
Afili Aşk 27. bölümde Kerem Ayşe'ye evlenme teklif ederken hastanelik olurken, Muhsin asıl saklamak istediği belgeleri Ayşe'nin bulması an meselesidir!

Başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in paylaştığı Afili Aşk 27. Bölümde Kerem ve Ayşe geçmişte takıldıkdıkları tüm sorunları hallettiklerini düşünürken olmayacak bir yerden sahte evlilikleri açığa çıkacak!  Kerem'in ayşeye yapacağı romantik evlilik teklifi planı, hastane ile nihayetleniyor. Muhsin'in Ayşeden sakladığı belgeler, Ceyda'nın bilmeden dosyaları vermesi ile önce mhsine geçiyor ve evde ortalıkta kalan belgeler ayşeye mi yoksa Yelda'nın eline mi geçecek? Afili Aşk 27. Bölüm ile bu akşam saat 20:00'de Kanal D'de!

AFİLİ AŞK 27.BÖLÜM'DE BU AKŞAM!

Afili Aşk 27. Bölümde ortalık fena karışıyor. Kerem Ayşe'ye evelenme teklif etmek için kuyumcuya gider. Ekürisi Volkan'da gaza gelir ve Gonca'ya evlilik teklif etmek ister. Birlikte yaptıkları plan her zamanki gibi yine ellerinde patlar. Kerem'in romantik olduğunu düşündüğü yayık ayranının içine yüzük atmak planı, ters tepecer ve Ayşe'nin bardağında olması gereken tektaş Kerem'in bardağına atılınca, yüzük Kerem'in boğazına takılır. Soluğu hastanede alacak olan Kerem ve Ayşe yüzüğe kavuşabilecekler mi? 

Kaynanası zehirlenen Nazmiye hemen hastaneye koşar, Danışmaya indiği sırada kapıda Rıza'yı görür. Ancak Rıza anası için değil, eski sevgilisini kucaklamış halde kapıdan girince Nazmiye'nin keçileri yine kaçar. Annesinin rahatsızlandığını duyan Ayşe ve Kerem hastaneye ziyarete giderler. Kapıda Rıza ve Nazmiye ile karşılaşırlar. Tam odaya girdiklerinde Annesi Ayşe ve Kerem'in sahte eveliliğinden Muhsin Bey'e bahsediyordur. Kelimenin tam anlamı ile dananın kuyruğunun koptuğu yere gelmişlerdir. Bu sefer fena toslayan Kerem ve Ayşe herkesin rızası olan aşka Muhsin Bey'i inandırabilecekler mi?

Öte yandan geçtiğimiz bölümde Ayşe'nin babası Kenan ile Muhsin Bey'in imzaladığı Alım satım belgeleri yanlışlık ile Ceyda'nın eline geçmiş fakat Ceyda durumun ehemniyetinden haberdar olmadığı için dosyayı diğer evraklar ile Muhsin Bey'e teslim eder. Evde Ceyda'nın gönderdiği evrakları incelerken koltuğun arasına kaçan Evraklar Ayşe ve Kerem'in aşkına gerçek bir darbe vuracak mıdır?

Başrollerini Burcu Özberk (Ayşe) ve Çağlar Ertuğul (Kerem)'un canlandırdığı Afili Aşk, son bölüm olan 27. bölüm ile bu akşam saat 20:00'de seyircisi ile buluşacak.  Hepsi ve daha fazlası için bizi takip etmeyi unutmayın!

 

18-12-2019
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar