Sarp Akkaya Ferhat İle Şirin Dizisi'nin Kadrosuna mı Katılıyor?

Sarp Akkaya Ferhat İle Şirin Dizisi'nin Kadrosuna mı Katılıyor?
Fox Tv'nin başarılı dizisi Ferhat ile Şirin birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı bir proje olarak dikkatleri çekiyor. Sevilen diziye yeni bir oyuncu daha katılıyor. İşte detaylar!

O3 Medya ve Artistanbul Medya ortaklığı ile hazırlanan ve Fox Tv'de seyirciyle buluşan Ferhat ile Şirin Dizisi güçlü kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar'ın başrolünde yer aldığı diziye bir başka ünlü oyuncu daha dahil oluyor. Son olarak erken final yapan Kurşun Dizisinde yer alan başarılı oyuncu Sarp Akkaya'nın da Ferhat İle Şirin'in kadrosuna katıldığı açıklandı. Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği dizi her hafta seyircinin beğeniyle seyrettiği yapımlardan biri olarak dikkatleri çekiyor. Cuma akşamları ekrana gelen dizide Sarp Akkaya'nın yeni yayınlanacak ilk bölümde seyirciyle buluşacağı açıklandı. İşte ayrıntılar.

Ferhat İle Şirin'e Taze Kan!

O3 Medya ve Artistanbul Medya ortaklığı ile hazırlanan Ferhat ile Şirin Dizisi 22 Kasım tarihinde yayınlanan ilk bölümüyle seyirciyle buluşmuştu. Dizi şu ana kadar yayınlandığı bölümlerde her ne kadar yayıncı kanalı ve yapımcılarını memnun etmese de yoluna devam ediyor. tabi bunun ne kadar süreceği bilinmiyor zira dizi ile ilgili hemen her gün yeni bir söylenti kulislerde yer alıyor. 10 Ocak'ta yayınlanacak 8. bölümle birlikte erken final yapacağı söylenen diziyle ilgili net bir bilgi gelmezken dizinin zaten güçlüolan oyuncu kadrosuna güçlü bir isim daha katıldı. Usta oyuncu Sarp Akkaya'nın da dahil olduğu Ferhat ile Şirin'de bundan sonra hikaye nasıl ilerleyecek bilinmiyor. 

Sarp Akkaya Dengeleri Değiştiriyor!

Yeni bölümle birlikte usta oyuncu Sarp Akkaya'nın Cemal karakteri olarak Ferhat ile Şirin Dizisi'nde yer alacağı açıklandı. gelen bilgilere göre dizide Ferhat'ın en büyük destekçisinin olacağı Cemal'le birlikte dizide pek çok denge de değişecek. Efsanevi bir aşk masalını anlatan Ferhat ile Şirin Dizisi'nde Cemal karakteriyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Sarp Akkaya, Banu'nun (Cansu Dere) hayatına önemlibir giriş yapacak.

Hiç kimsenin tanımadığı bu gizemli karakter Ferhat'ın hayatında önemli bir yer alacak ve onun zorlu mücadelesinde en büyük destekçisi olacak. Cemal'in gelişiyle Ferhat, Banu ve Şirin'in hayatında büyük değişiklikler olacak. Sarp Akkaya Cemal karakteri ile yeni bölümde Ferhat ile Şirin'de yer alacak. 

17-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar