Afili Aşk 30. Bölüm izle

Afili Aşk 30. Bölüm izle
Afili Aşk 30. bölüm izle; Afili Aşk dizisinin 30. bölümünde neler yaşanacak? Boşanma davasına çıkacak olan Kerem ve Ayşe boşanıyor mu?

Afili Aşk 30. bölüm izle; Kanal D'den ekrana gelen Afili Aşk dizisinin 22 Ocak Çarşamba yayınlanan 30. bölümü sizlerle. Bu bölümü izlemek için yazının devamında yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz. Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk ikilisinin başrollerinde yer aldığı Afili Aşk dizisinin bölümleri büyük ilgi görüyor. Yeni bölümde neler yaşanacağı ise merakla bekleniyor. En çok merak edilen ise boşanma davasına çıkan Yiğit ve Ayşe'nin boşanıp boşanmayacağı oldu. Peki yayınlanan bölümde Yiğit ve Ayşe boşanacak mı? Bu soruların cevabını yazının devamında alabilirsiniz. Afili Aşk dizisinin ve birçok dizinin bölümlerine canlitv.com üzerinden ulaşabileceğinizi hatırlatalım.

Afili Aşk izle

Afili Aşk 30. bölümde neler yaşanacak?

Rıza, Ayşe ve Kerem'e bir takım şartlar sunar ancak ikili bir türlü anlaşamaz. Kerem ve Ayşe herkesi şaşırtmaya devam etmektedir. Hızlı alınan bir kararla boşanmayı kafaya koyarlar peki gerçekten boşanacaklar mıdır? Kerem ise tüm bu baskıya dayanamaz ve yapmak üzere oldukları şeyi düşünmeye başlar. Kerem bir türlü karar veremez ve bu durum Ayşe ile arasını iyiden iyiye açmıştır. İki tarafta birbirini suçlar ve tartışmada haklı tarafın kendisi olduğunu düşünür. 

Modamu'da ise ABD'den müfettişler gelir. Kerem, şirketin başındaki görevine odaklanmak zorunda kalır. Ayrıca hayatıyla ilgili bazı kararlar almak zorunda kalır. Tüm hayatını ve sevdiği insanları düşünmeye başlar. En sonunda hakim karşısına çıkan iki aşığın boşanıp boşanmayacağı merak ediliyor.

Afili Aşk 29. bölümde neler yaşanmıştı?

Belgelerin ortaya çıkmasıyla birlikte Rıza'nın attığı ilk adım Yiğiter ailesine karşı sıkıyönetim ilan etmek olur. Yiğiter ailesinde de sular fokur fokur olmuştur. Kerem ve Ayşe yaşananların ardından büyük bir kavga ederler. Çift neredeyse ayrılmanın eşiğine gelmiştir. Ayşe, Kerem'i her ne kadar çok sevse de yaptığı karşısında onu affetme gücünü kendinde bulamaz. Kerem ise bunu kabullenmekte güçlük çeker ve Özkayalı ailesinin evine sızmanın yollarını arar. Ayrıca tüm bu sorunların dışında daha önce ertelenen boşanma davalarının da günü yaklaşmaktadır. Kerem ve Ayşe tüm bu sorunlarını aşarak yeniden bir araya gelebilecek midir?

22-01-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler