Afili Aşk 33. Bölüm İzle!

Afili Aşk 33. Bölüm İzle!
Afili Aşk 33. Bölüm İzle! Sevgililer günü teması ile 12 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanan Afili Aşk 33. Bölüm tek parça izlenmek için detaylar haberimizde!

Afili Aşk 33. Bölüm İzle! ARC Film in yaptığı ve bu hafta 33 bölümü ile ekranlara gelen Afili Aşk dizisinde Sevgililer günü temasi ile ekranlara gelecek. Başrollerinde Burcu Özberk, Çağlar Ertuğrul, Altan Erkekli  gibi usta oyuncuların yer aldığı Afili Aşk 33. Bölüm tek parça İzlemek için aşağıdaki linke tıklayın!

AFİİ AŞK GEÇTİĞİMİZ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Geçtiğimiz hafta 32. Bölüm ile seyirci karşına çıkan dizide, Ayşe ve Kerem kavga etmişler, Kerem'in takibi ile Ayşe ve Ömer'in gittiği balık restoranına Ceyda'yida alıp gitmiştir. Ceyda ve Ömer lavaboya gittiği sırada kavgaya tutulan Kerem ve Ayşe geri dönüleneyecek sözler sarf etmişlerdir. Bu hişimla Kerem ise Ceyda ya gidip sevgili olmayı teklif etmiştir.
 
AFİLİ AŞK 33. BÖLÜM KONUSU
 
 
Afili Aşk 33. Bölüm İzle! Bu aksam yayınlanacak yeni bölüm de ise, Volkan ve sevgilisi Gonca ile sevgililer günü için plan yapmış İstanbuldan biraz uzakta gözlerden uzakta kutlama için yer kiralamıştır. İki sevgili ve birbirlerinden habersiz Volkan, Ceyda ve Kerem 'i Gonca ise Ayşe ve Ömer'i davet etmiştir. Birlikte Riva'da gözlerden uzak bir yer kiralayıp tatil yapmak isterken işler karilsir. Kerem Ömer i kıskanır. Ayşe Ceyda'yi. Birlikte mutlu geçmesi gereken geceleri kabusa dönmeye başlamıştır. Son damla ise odalarına geçtikleri sırada Ayşe ve Kerem in köpürüp tuttukları evi terketmek istemesi ile yüzyüze geldikleri sırada yaşanır. Ayşe ve Kerem bu kavganın şiddeti ile ne kadar yakinlasacaktir?
 
Bir diğer dert ise Ayşe'nin kurtarma peşinde olduğu atölyedir. Orada var olmuş ve yüzlerce işçinin ekmek yediği o atölye için Kerem ve Ceyda ile kıran kırana da savaşacaktır. Bakalım bu savaşın kazananı kim olacak? 
 
12 Şubat Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında Ayse ve Kerem'in ne seninle ne sensiz diyerek girdikleri ilk sevgililer gününü konu aldığı Afili Aşk 33. Bölüm ful izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayabilir, Afili Aşk 33. Bölümü canlı İzleyebilirsiniz.
 
İyi Seyirler!
12-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar