Afili Aşk 36. bölüm izle

Afili Aşk 36. bölüm izle
Afili Aşk 36. bölüm izle! Afili Aşk dizisinin son bölümü 5 Mart Perşembe akşamı ekrana geldi. Bölümü izlemek için detaylar haberde.

Kanal D'nin sevilen dizisi Afili Aşk, 36. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Burcu Özberk ve Çağatay Ertuğrul ikilisini başrolünde bir araya getiren Afili Aşk dizisinin son bölümüne canlitv.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken yazının devamına göz atmak. Afili Aşk, dizisi beklemedikleri bir şekilde bir araya gelip, kağıt üzerinde bir evlilik yapması ve bu evliliğin büyük bir aşka dönüşmesini konu alıyor. Afili Aşk, romantik komedi ve kimi zaman drama kayan bölümleriyle izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Afili Aşk dizisinin son bölümü 5 Mart Perşembe akşamı ekrana geldi. Bölümü izlemek isteyenlerdenseniz doğru adrese geldiniz.

Afili Aşk 36. bölüm izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın;

AFİLİ AŞK 36. BÖLÜM İZLE

Afili Aşk son bölüm izle

Afili Aşk 36. bölümde yaşananlar

Afili Aşk'ın yeni bölümünde herkes nefesini tutar ve Kerem'in vereceği kararı bekler. Kerem, öyle bir karar verecektir ki Ayşe, bu kararın altında kalacaktır. Kerem, Ceyda ile evlenmeye karar vermiştir ancak Ayşe, Kerem'den öyle kolay kolay vazgeçmeyecektir. Onu yeniden elde edebilmek için elinden gelen her şeyi yapar. Bu nedenle Kerem için yeni planını devreye sokar. Plan beklediği gibi giderse Kerem ile yeniden eskisi gibi olacaktır. Ayşe, planlar yaparken Ceyda'da boş durmayacaktır. İki kadın Kerem için karşı karşıya gelecektir. Ayşe, Kerem'in hala kendisine aşık olduğundan adı gibi emindir. Bakalım planları umduğu gibi gidecek mi?

Afili Aşk 35. bölümde neler yaşanmıştı?

Afili Aşk dizisinin bir önceki bölümünde komada olan Kerem, ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı. Herkes büyük bir üzüntüyle onun uyanmasını beklemektedir. Kerem'in başına gelenler nedeniyle kendisini suçlu hisseden Rıza, beklenmedik bir hareket yaparak Muhsin'e yardım eder. Kerem, kendisini bekleyenleri yarı yolda bırakmaz ve uyanır. Bu olay Ayşe'ye bir şeyleri hatırlatır ve Ayşe, Kerem'i ne kadar çok sevdiğini anlar. Onu geri kazanmak istemesine karşın işler istediği gibi gitmez. Ceyda ve Yelda, Kerem ile ilgili planlar yaparlar ve bu planlar Ayşe'yi zor bir konuma sokar. Kerem için zaman, karar zamanıdır. Hayatında Ceyda mı yoksa Ayşe mi olacaktır?

05-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler