Afili Aşk Bu Akşam Var Mı? Afili Aşk Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Afili Aşk Bu Akşam Var Mı?  Afili Aşk Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?
Kanal D'nin incisi Afili Aşk bu hafta ekranlarda olmayacak! Sevilen dizinin yeni bölümünün ise ne zaman oynayacağı merak konusu? Dizinin tüm detayları haberimizde!

Kanal D'nin incisi, sevilen dizisi Afili Aşk yeni bölümü bu hafta olmayacak. Her hafta merakla beklenen romantik komedinin en güzel eserlerinden Afili Aşk, diğer kanallar gibi yeni yılın ilk gününde yok.geçtiğimiz hafta 28. bölümü ile ekranlarda olan sevilen dizi Afili Aşk'ın 1 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak 29. bölümü ne zaman oynayacak? 

Afili Aşk 29. Bölüm Ne Zaman?

Başrollerini Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Altan Erkekli'nin paylaştığı Kanal D'nin incisi Afili Aşk 1 Ocak Çarşamba günü yayınlanmayacak. Merakla beklenen 29. Bölüm ise 08 Ocak Çarşamba günü saat 20:00'de Kanal D'de sizlerle olacak. Afili Aşk'ın konusu ise şöyle; 

Dediğim dedik abisi Rıza Ayşe'yi mahallenin zengin çocuğu Sabri ile evlendirmek ister.  Ayşe'nin ise haylallerini süsleyen kişi sevgili Berktir. Ayşe abisinin kendisaini evlendireceğini öğrenince soluğu Berk'in yanında alır. Fakat bu haberi duyan Berk sırra kadem basar. Ayşe karalar bağlamış kendisi adına dövünürken,  çalıştığı tekstil atölyesinin sahibi, biricik veliahtı Kerem Yiğiter kendisine bu hayatta en önemli kişinin kendisi olduğunu söyler. Yapacağın her şey ve vereceğin her karar seni belirleyecek der. Ayşe'nin iyilik dolu kalbi ve ailesine hiç yalan söylememesi etken bir sebebtir. Ayşe abisini karşısında gördüğü anda Kerem ile evlenmek zorunda olduklarını söyler. Kerem'in verdiği akıl, ayaklarına dolanır. 

Bilmedikleri birşey vardır ki, Ayşe ve Kerem'in yalanla başlayan evlilikleri aşk dolu bir hayatın ilk adımları olacaktır. 

Afili Aşk son bölümde neler oldu?

Kerem, Ayşe için sürpriz peşindedir. Ayşe’nin içinde ukde kalan evlilik teklifi içindir bu sürprizler. Şimdiye kadar yaptığı veya yapmak istediği evlilik tekliflerinde başarılı olamayan Kerem, bu sefer bu planları gerçekleştirmeyi başarır. İki aşık her şeyi yoluna koyduklarını düşünedursun her zamanki gibi kader, ağlarını örmektedir. Melahat’ın ilaçlarını ihmal etmesi planalrı akamete uğratır. Sahte evliliği bilen Melahat, sonunda patlar ve her şeyi ifşa eder. İkili aralarındaki her şeyi açıklamak durumundadır.  

01-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar