Afili Aşk Bu Hafta Neden Yok? Afili Aşk Yeni Bölüm Ne Zaman?

Afili Aşk Bu Hafta Neden Yok? Afili Aşk Yeni Bölüm Ne Zaman?
Kanal D'de yayınlanan Afili Aşk bu hafta neden yok? Afili Aşk’ın yeni bölümü ne zaman? Dizinin sık sık değiştirilen yayın günü yine mi değişti? İşte merak edilen cevaplar!

Kanal D’nin yaz sezonunda başlayan eğlenceli dizisi Afili Aşk’ın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde. Dizi başladığı zamanlar kanal ve yapım şirketi ARC Film tarafından el üstünde tutulurken Eylülde yeni dizilerin ekrana gelmesiyle birlikte yavaş yavaş gözden düşmeye başladı. Bunda dizinin reytinglerindeki düşüş en temel sebep olurken kimi zamanda dizinin final yapacağı söylentileri o kadar çoğaldı ki yapımcı şirket açıklama bile yapmak zorunda kaldı. Bunlar yetmezmiş gibi dizinin Çarşamba günü olan yayın günü değiştirildi ve Cumartesi gününe alındı. Ancak dizi henüz bir bölüm yayınlanmışken Cumartesi gününde yeniden yolculuk göründü Afili Aşk’a ve dizinin yayın günü bir kez daha değişti. İşte haberin ayrıntıları!

Afili Aşk Bu Akşam Neden Yok?

Kanal D’nin romantik komedi dizisi Afili Aşk’ın geçtiğimiz haftalarda Çarşamba günü olan yayın günü Cumartesi olarak değiştirilmişti. Dizi Çarşamba akşamları diğer güçlü yapımlar karşısında her geçen hafta reyting kaybı yaşamaya başlayınca dizi Çarşambadan alındı ve Cumartesi akşamında yayınlanmaya başlandı. Ancak bu da uzun sürmedi. Geçtiğimiz hafta cumartesi akşamı ilk kez ekrana gelen dizi bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle beklenirken Kanal D yayın akışında olmadığı görüldü. Bunun nedeninin ise dizinin bir kez daha gün değiştirmesi olarak açıklanırken Afili Aşk neden yeniden gün değiştirdi soruları sorulmaya başlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve kanalın çok şey beklediği Hizmetçiler dizisinin yayın günü olarak 7 Mart cumartesi olarak belirlenmesiyle Afili Aşk’ın yayın gününün değişmesine karar verildi. Yani Afili Aşk Hizmetçiler için Cumartesi gününden alındı.

Afili Aşk’ın Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

ARC Film tarafından hazırlanan romantik komedi dizisi Afili Aşk’ın Cumartesi olan yayın günü yeni başlayacak Hizmetçiler adlı diziye yer açabilmek için değiştirildi. Oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Altan Erkekli, Benian Dönmez, Neşe Baykent, Taner Rumeli gibi oyuncuların yer aldığı Afili Aşk bundan sonra Perşembe akşamları ekrana gelecek. Dizinin bu akşam yayınlanması gereken yeni bölüm ise 5 Mart Perşembe akşamı ekrana gelecek. Perşembe akşamlarının güçlü yapımları karşısında alacağı reytingleri şimdiden merak edilen Afili Aşk peş peşe iki sefer yayın günü değiştirmesiyle bir anda kulislerde de gündem oldu.

29-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar