Mucize Doktor’un Yapımcısından Yeni Dizi!

Mucize Doktor’un Yapımcısından Yeni Dizi!
Fox Tv ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor’un Yapımcısı MF Yapım’dan Yeni Bir dizi geliyor! Sen Kapımı Çal… Dizi Yaz sezonunda ekrana gelecek. İşte detaylar!

Bu sezonun en başarılı yapımlarından olan Mucize Doktor hem yayıncı kanal Fox Tv’yi hem de yapım şirketi MF Yapım’ı oldukça memnun etti. Dizi aldığı reytinglerle yapım şirketi açısından bir güven duygusu oluşturdu ve yapım şirketi daha rahat ve kendine güvenen bir tavırla yeni projeler için adım atmaya başladı. Ülkemizin önde gelen yapım şirketlerinden olan MF yapım birçok başarılı yapıma imza atarken özellikle bu sezon Mucize Doktor’la yüzü güldü. Şirket bu günlerde yeni bir dizinin hazırlıklarına başladı. Yaz sezonunda ekrana gelmesi planlanan ve yine Fox Tv’de ekrana gelecek olan dizi için hazırlıklar başladı. Kanalların yaz sezonu için şimdiden çalışmalara başladığı görülürken MF Yapım’ın da hazırlayacağı yaz dizisi merakla beklenmeye başlandı. İşte MF Yapım’ın Fox Tv için yaz sezonu için hazırlayacağı dizi ve detaylar!

MF Yapım’dan Yeni Dizi: “Sen Kapımı Çal”

Mucize Doktor’un yapım şirketi MF Yapım bu günlerde yaz sezonunda ekrana gelecek yeni dizisi için masa başı hazırlıklara başladı. Yine Fox Tv’de ekrana gelecek ve adı şimdilik “Sen Kapımı Çal” olarak belirlenen dizi için çalışmalar başladı. Şimdilik hikaye ve cast çalışmalarına yoğunlaşılırken dizinin senaryosunu Ayşe Üner’in kaleme alacağı belirtildi. Yine dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar’ın oturacağı açıklanırken şu ana kadar herhangi bir oyuncuyla görüşülmediği dizideki çalışmaların şimdilik karakter ve isim belirleme aşamasında olduğu kaydedildi. Hikaye ve senaryo çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği dizinin en erken Nisan ayında set için sahaya ineceği belirtildi.

Sen Kapımı Çal Konusu Ne?

Fox Tv için MF yapım tarafından hazırlıkları başlayan ve Ayşe Üner’in senaryosunu kaleme aldığı Sen Kapımı Çal adlı yazlık dizinin konusu tam belli olmasa da daha önceden yaz sezonunda başlayan dizilerden yola çıkılarak bir tahminde bulunulabilir. Seyircinin yaz sezonunda daha hafif konulu, eğlenceli ve romantik dizileri seyrettiği düşünüldüğünde Sen kapımı çal adlı dizinin de romantik komedi türünde olacağı tahmin ediliyor. Bu durum dizinin ana hikayesinin aşk olacağını gösterirken şimdilik kaydıyla konulan Sen Kapımı Çal isminin de buna işaret ettiği görülüyor. Diziyle ilgili gelişmeler olduğunda sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.

28-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar