Yasak Elma’da Yıldız’ın partneri olarak bomba bir isim kadroya katılıyor

Yasak Elma’da Yıldız’ın partneri olarak bomba bir isim kadroya katılıyor
Başarısı her geçen gün artan Yasak Elma’da Yıldız’ın partneri olarak hangi bomba isim kadroya eklendi? Medyapım imzalı dizide katılan oyuncu hangi karakteri oynayacak?

Fox Tv’de 3 sezondur pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma’da Yıldız’ın partneri olarak bomba isim kadroya katıldı. Diziler tuttukça transferler artıyor. Başarısı her geçen gün artan Yasak Elma’da Yıldız’ın partneri olarak hangi  bomba isim kadroya eklendi? Medyapım imzalı dizinin başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade gibi oyunculara hangi isim  destek verecek? Şimdi detaylar

Yasak Elma’da Yıldız’ın partneri olarak bomba bir isim kadroya katılıyor

Eda Ece, Talat Bulut, Şevval Sam, Barış Kılıç, Nesrin Cavadzade gibi usta oyuncuların zirveye taşıdığı Yasak Elma’da taşalr bir kez daha yerinden oynadı. Fox Tv'nin fenomen dizisi Yasak Elma'da her şey yeniden başlıyor. Talat Bulut'un canlandırdığı Halit her şeyini kaybederken Eda Ece'nin oynadığı Yıldız  zengin oldu. Senaryo değişince Yıldız’a partner olacak yeni bir isim kadroya dahil edilmesi şart oldu. Tv100’den Birsen Altuntaş'ın kulislerden sızan bilgilerle yaptığı habere göre Gökhan Alkan, Yasak Elma'da Yıldız Argun'a partner olacak. 73. Bölüm itibariyle diziye katılacak olan Gökhan Alkan, Kerim karakterini oynayacak.

Yasak Elma’yı tercih etti

Zengin ve Yoksul dizisinde Karan karakteriyle çok sevilen Gökhan Alkan, birçok diziden taklif almış ancak özel işlerini bahane ederek hiçbirini kabul etmemmişti. Neslihan Yeşilyurt'un yönettiği, Medyapım imzalı Yasak Elma’dan gelen cazip teklife direnemeyen yakışıklı oyuncu 3. sezonunda da ilgiyle izlenen dizide Kerim karakterini canlandıracak.

Gökhan Alkan Kimdir?

1987 İstanbul doğumlu oyuncu Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği mezunudur. Oyuncu fabrikası Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi alan yakışıklı oyuncu kariyerine Muhteşem Yüzyıl ile başladı. Sonrasında Gurbette Aşk, Kocamın Ailesi, Makas, Seviyor Sevmiyor dizileriyle sektördeki yerini sağlamlaştıran Gökhan Alkan, asıl ününe Zengin ve Yoksul dizindeki performansıyla kavuştu. Canlitv olarak Gökhan Alkan’a Yasak Elma dizisinde başarılar diliyoruz.

Rol aldığı tiyatrolar:

Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım

Mustafa Kemal'im

Oscar

İstanbul ve Aşk

Ödülleri:

En İyi Film -9. Montreal Türk Filmleri Şenliği (Defne'nin Bir Mevsimi)                                                               

APAN (AsiasiPafic Actors Network) Drama Ödül töreni- Asya Pasifik özel ödülü

Rol aldığı diziler:

Muhteşem Yüzyıl (Şah Tahmasp)

Her şey Yolunda (Cem Karabey)

Gurbette Aşk Bir Yastıkta (Osman)

Kocamın Ailesi (Tarık)

Seviyor Sevmiyor (Yiğit Balcı)

Kalp Atışı (Ali Asaf)

Zengin ve Yoksul (Karan)

Rol aldığı filmler:

2015 – Defne'nin Bir Mevsimi (Ferhat)

2015 – Organik Aşk Hikâyeleri (Hasan)

2015 – Makas (Fatih) (TV Filmi)

01-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar