Afili Aşk dizisinin oyuncuları hangi yarışma programına katıldı?

Afili Aşk dizisinin oyuncuları hangi yarışma programına katıldı?
Afilli Aşk dizisinin oyuncuları sevilen ve ilgi ile takip edilen o yarışma programına katıldı. Afilli Aşk'ın güzel oyuncusu o fotoğrafı paylaştı. Detaylar haberimizde...

Kanal D'nin iddialı yapımlarından biri olan Afilli Aşk dizisinin oyuncuları katıldıkları yarışma programıyla şaşırttı. Dizinin oyuncuları teve2'de yayınlanan sevilen yarışma programı Kelime Oyunu'na katıldı. Kelime Oyunu yarışmasının fenomen sunucusu Ali İhsan Varol'la fotoğraf paylaşan Afilli Aşk dizisi oyuncusu Asena Tuğal, programa Ozan Dağgez, Beril Pozam, Taner Rumeli, Uğur Uzunel ile birlikte katıldıklarını yazdı. Sosyal medya platformu instagramdan konuyla ilgili açıklama da yapan Tuğal, yarışmanın oldukça çekişmeli geçtiğinin ip ucunu verdi.

Afilli Aşk oyuncularından yılbaşı sürprizi

Güzel oyuncu Asena Tuğal oyuncu arkadaşlarıyla katıldıkları yarışma programı Kelime Oyunu'nun yılbaşı özel bölümü çekimlerine katıldıklarını belirterek, eğlenceli dakikalar geçirdiklerini belirtti. Tuğal paylaşımında, "Kendisini ekranda ilk gördüğüm andan beri çok sevdiğim için hikayede kalmasın dedim. Kelime Oyunu programı ve Ali İhsan Varol yılbaşı programı için bizi güzel programlarına konuk etti. Meğer programın içeriği epey değişmiş sorular daha kafa yakıcı ve eğlenceli olmuş. Kazananı izleyecek olanların heyecanını kaçırmamak için söylemeyeyim" ifadelerini kullandı. Kanal D'nin sevilen dizisi Afilli Aşk hayranları teve2'nin fenomen yarışması Kelime Oyunu'nun yılbaşı özel programını heyecanla beklemeye başladı. Ali İhsan Varol'un sempatik sunumyla ekranlara gelen Kelime Oyunu her gün saat 19:00'da teve2 ekranlarında.

Hangi oyuncular o yarışmaya katıldı?

ARC Film tarafından projelendirilen Afilli Aşk dizisi ise çarşamba akşamları Kanal D'de izleyiciyle buluşuyor. Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu'nun üstlendiği dizinin yönetmeni ise Serdar Gözelekli. Bir aşk hikayesinin anlatıldığı Afilli Aşk'ın oyuncu kadrosu, Çağlar Ertuğrul (Kerem), Burcu Özberk (Ayşe), Altan Erkekli (Muhsin), Benian Dönmez (Melahat), Neşe Baykent (Yelda), Taner Rumeli (Rıza), Serkay Tütüncü (Volkan), Asena Tuğal (Hülya), Uğur Uzunel (Erkut), Zeynep Tuğçe Bayat (Ceyda), Yılmaz Kunt (Berk), Ozan Dağgez (Samet), Güzide Arslan (Gonca), Beril Pozam (Nazmiye), Umutcan Ütebay (Sabri), Vural Ceylan (Kadir), Banu İnan (Nermin), Hira Su Yıldız (Buse) gibi oldukça başarılı oyunculardan oluşuyor. Kelime Oyunu yarışmasına ise bu isimlerden Ozan Dağgez, Asena Tuğal, Beril Pozam, Taner Rumeli, Uğur Uzunel katıldı. Kelime Oyunu'nun o özel bölümü ise merakla bekleniyor.

24-12-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar