Afili Aşk Gün Değiştirdi! İşte Afili Aşk’ın Yeni Günü!

Afili Aşk Gün Değiştirdi! İşte Afili Aşk’ın Yeni Günü!
Kanal D'de yayınlanan romantik komedi dizisi Afili Aşk'ın Çarşamba günü olan yayın günü Kanal tarafından değiştirildi. Peki Afili Aşk'ın yeni günü ne zaman? İşte detaylar!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve yaz sezonunda ilk bölümü ekrana gelen ve Yaz döneminden kalan son dizi olan Afili Aşk’ı seyirci beğenerek takip ediyor. Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği ve Barış Erdoğan ve İlker Arslan’ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ise Burcu Özberk, Çağlar Ertuğrul, Serkay tütüncü, Güzide Arslan, Benian Dönmez, Neşet Baykent ve Altan Erkekli gibi oyuncular yer alıyor. Romantik komedi tarzındaki dizi Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelirken kanalın son aldığı kararla yayın günü değişti. Afili Aşk artık Çarşamba akşamları yerine Cumartesi akşamları saat. 20.00’da ekrana gelecek. İşte detaylar!

Afili Aşk’ın Günü Değişti!

Yaz sezonunda başlayan diziler arasında tek kalan ve seyirci tarafından da beğenilerek takip edilen Afili Aşk yayıncı kanal, Kanal D’nin aldığı bir kararla gün değiştirdi. Uzun süredir hakkında final yaptı, yapıyor, yayından kaldırıldı kaldırılacak gibi söylentilerin olduğu ve buna karşın yayınlanmaya devam eden ve geçtiğimiz günlerde yapım şirketinin final yapmıyoruz yayınlanmaya devam edeceğiz diyerek açıklama yaptığı Afili Aşk’ın reytingleri istenilen seviyede değil. Yaz döneminde oldukça iyi bir reytinge sahip olan dizi daha sonra kademeli olarak reyting kaybı yaşadı ve final yapacak söylentileri de başladı. Son olarak Kanal D’nin yayın gününü değiştirdiği dizinin yeni günüde Cumartesi olarak belirlendi.

Afili Aşk Finale Doğru mu?

Arc Film tarafından kanal D için hazırlanan ve yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği Afili Aşk Kanal D’nin aldığı bir kararla yayın gününü değiştirdi. Çarşamba akşamları izleyici ile buluşan yapım reytinglerinin düşük olması sebebiyle gün değiştirdi. Çarşamba akşamları Kuruluş Osman gibi reyting rekortmeni bir dizinin karşısında pek fazla şansı olmayan yapım artık Cumartesi akşamları izleyici ile buluşacak. Ancak romantik komedi türündeki Afili Aşk yine Cumartesi akşamları Show Tv’de ekrana gelen yine romantik komedi türündeki Kuzey Yıldızı İlk Aşk’la rekabete girecek. Bu rekabetin şimdilik nasıl sonuçlanacağı bilinmese de Kuzey Yıldızı İlk Aşk seyirci tarafından oldukça çok beğeniliyor ve gün birinciliğini elinde bulunduruyor. Yeni gününde 15 Şubat akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek Afili Aşk’ı bakalım nasıl günler bekliyor?

13-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar