Afili Aşk Rıfat (Hazım Körmükçü) kimdir? Hangi dizilerde oynadı?

Afili Aşk Rıfat (Hazım Körmükçü) kimdir? Hangi dizilerde oynadı?
Afili Aşk dizisinde adı anılan ancak yüzünü göremediğimiz Rıfat Cihanlı diziye katıldı. Seyircinin varlığından haberdar olduğu Afili Aşk Rıfat (Hazım Körmükçü) kimdir?

Afili Aşk yeni bölümü 11 Eylül Çarşamba günü yayınlandı. Dizide Modamu’nun rakibi olarak konuk oyuncu katıldı. Afili Aşk dizisinde adı uzun süredir anılan ancak seyircinin yüzünü henüz göremediği Rıfat Cihanlı diziye nihayet katıldı. Seyirci uzun süredir görmediği ancak varlığından haberdar olduğu Afili Aşk Rıfat (Hazım Körmükçü) kimdir? Hangi dizilerde oynadı, diye sordu.

Afili Aşk Rıfat (Hazım Körmükçü) kimdir? Hangi dizilerde oynadı?

Kanal D’de yayınlanan ARC Film ve Fatih Enes Ömeroğlu’nun yapımcı olduğu Afili Aşk’ın bu haftaki bölümünde Hazım Körmükçü’yü konuk oyuncu olarak izledik. Dizide sürekli adını duyduğumuz ancak yüzünü göremediğimiz Rıfat Cihanlı böylece diziye katılmış oldu. Seyirci uzun süredir görmediği ancak varlığından haberdar olduğu Rıfat’ı izledi ve beğendi. Canlitv olarak biz de onu tanıtalım istedik.

Hazım Körmükçü’yü tanıyalım

1965 İstanbul doğumlu oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünü bitirdi. Ailecek sanatla iç içe olması Hazım’ın tiyatro ile ilgilenmesini sağladı. Sonradan dizi sektörüne giren hazım Körmükçü’nün rol aldığı bazı dizileri sıralayalım.

Cennetin Gözyaşları

Yeter

Kara Kutu

Eyvah Eyvah

Kiraz Mevsimi

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam

 

Afili Aşk’ta neler oluyor?

Afili Aşk dizisinde olaylar hızla gelişmekte ve karışmaktadır. Rıfat Cihanlı, Modamu’nun en büyük rakibi olarak artık gün yüzüne çıkar. Önceki bölümlerde Rıfat ve Muhsin, telefonda tartışmışlardı. Bu arada babası ile tartışan Kerem hem evden hem de şirketten de ayrılır. Bunu bir fırsat olarak gören, Rıfat, Kerem’e reddedemeyeceği bir teklifte bulunur. Kerem ikilemde kalmıştır. Ya ailesini ve özellikle babasını terk edecek ya da cazip fırsatı tepecektir. Bakalım olaylar nasıl gelişecek ve Kerem neye karar verecektir?

Ayşe’ye özel ders veren matematik hocasını döven Kerem, karakolluk olur. Bu hareketi benimsemeyen Muhsin, Kerem’i suçlar. Suçlama üzerine Kerem Ayşe’yle birlikte evden ayrılır. Kerem’in kendini koruması Ayşe’yi mutlu eder. Diğer yandan Modamu yurtdışına açılmak üzere anlaşma imzalayacaktır. Modamu’nun başında olan Kerem babasıyla kavga edip evden ayrılınca şirketten de ayrılır. Bunu kendisi için fırsata dönüştüren Rıfat, Kerem’e iş teklifi yapar. Kerem kararsızdır. Bir tarafta ailesi diğer tarafta iş fırsatı… Bu arada Muhsin ve Rıfat, ilk defa yüz yüze gelir.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı, senaryosunu Barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün ve Okşan Tavaslıoğlu’nun yazdığı, Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in başrollerini paylaştığı Afili Aşk dizisi sürprizle dolu bölümleri her Çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanmaya devam edecek.

12-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar