Afili Aşk’a Sürpriz İki Konuk Oyuncu Birden Katılıyor!

Afili Aşk’a Sürpriz İki Konuk Oyuncu Birden Katılıyor!
Kanal D’nin romantik komedi dizisi Afili Aşk’a iki konuk oyuncu birden katılıyor. Afili Aşk’ın yeni oyuncuları kim ve hangi karakterleri canlandırıyorlar? İşte detaylar!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve yaz sezonunda başlayıp hala devam eden tek dizi olan Afili Aşk her bölüm eğlenceli ve duygusal sahnelerle seyirciyi ekrana bağlamayı başarıyor. Romantik komedi türündeki dizi geçtiğimiz günlerde gün değiştirmiş ve Çarşamba akşamından Cumartesi gününe alınmıştı. Yeni gününde ilk bölümü yayınlanan dizi önümüzdeki cumartesi akşamı özetsiz bir şekilde seyirciyle buluşacak. Karşısında güçlü rakipler olan dizi böylece izleyici kazanmaya çalışırken en azından Cumartesi günün de tutunmaya çalışacak. Dizinin güçlü oyuncu kadrosuna ilave olarak yeni hikayeye göre iki yeni oyuncu da Afili Aşk’ın yeni bölümünde rol alacak. İşte detaylar!

Afili Aşk Cumartesi Özetsiz Ekrana Gelecek!

Oyuncu kadrosunda Burcu Özbek, Çağlar Ertuğrul, Serkay Tütüncü, Güzide Arslan, Benian Dönmez, Neşet Baykent, Zeynep Tuğçe ve Altan Erkekli gibi oyuncuların yer aldığı Afili Aşk yeni günü olan Cumartesinde ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin önümüzdeki bölüm özetsiz ekrana geleceği açıklanırken oyuncu kadrosu da iki güçlü oyuncuyla güçlendirildi. Dizinin yeni hikayelerine bağlı olarak diziye güzel oyuncu Buket Dereoğlu ve usta oyuncu Murat Onuk konuk oyuncu olarak katılıyor. Cumartesi akşamı yayınlanacak bölümde rol alacak oyunculardan Murat Onuk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Haydi hayırlı uğurlu ve uzun soluklu olsun dileğimle, Afili Aşk çekimlerine başladık ve 36. Bölümde ben de varım” açıklamasıyla dizide yer alacağını duyurdu. Aynı şekilde güzel oyuncu Buket Dereoğlu da dizinin yeni bölümünde yer alacak.

Murat Onuk Kimdir?

Uzun yıllardır ekranlarda olan ve pek çok yapımda rol alan Murat Onuk, 1960 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Murat Onuk tiyatro ve oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde ve filmlerde sıklıkla kendine yer bulmaya başlamıştır. Oyuncu bu güne kadar, Yalnızlar, Kader Ayırsa Bile, Asmalı Konak, Sırlar Dünyası, Kızım İçin, Mavi Rüya, Melekler Adası, Son Yaprak, Belalı Baldız, Erkek Tarafı, Gümüş, Aşk Beklemez, Doktorlar, Yaprak Dökümü, Genco, Kurtlar Vadisi Pusu, Doludizgin, Gece Gündüz, Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları, Kaçak gelinler ve daha pek çok reyting yapan dizilerde rol almıştır.

25-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar