After Life 3. sezon ne zaman çıkacak?

After Life 3. sezon ne zaman çıkacak?
Ricky Gervais'in yaratıcısı olduğu kara komedi dizisi After Life'ın final sezonu fragmanı yayınlandı. After Life 3. sezon ne zaman çıkacak?

Netflix'in kara komedi dizisi After Life, 14 Ocak'ta üçüncü ve final sezonuyla geliyor. Geri sayım devam ederken merakla beklenen üçüncü sezon fragmanı geldi. Yayınlanan fragman dizinin sevenlerini heyecanlandırmaya yetti.

After Life 3. sezon ne zaman çıkacak?

İngiliz komedyen Ricky Gervais'in yazdığı, yönettiği, yapımcısı ve başrolü olduğu After Life, ilk iki sezonuyla büyük beğeni topladı. 14 Ocak'ta Netflix'e gelecek üçüncü sezonuyla birlikte sona erecek. After Life, karısı Lisa'yı kaybetmesinin ardından yaşama sevincini de kaybederek depresyona giren gazeteci Tony'nin hikayesini konu alıyor.

After Life dizisinin oyuncu kadrosunda Ricky Gervais, Kerry Godliman, Diane Morgan, Ashley Jensen, Paul Kaye, Roisin Conaty, David Earl, Penelope Wilton, Joe Wilkinson, David Bradley ve Jo Hartley gibi isimler yer alıyor.

After Life dizisi konusu

Tony, yerel bir gazete olan Tambury Gazetesi'nin başyazarıdır. Mutlu, neşeli ve hayattan keyif almayı bilen bir adamken karısı Lisa'yı kanser nedeniyle kaybetmesinin ardından ağır bir depresyona girer. O andan itibaren köpeği Brandy dışında hiçbir şey kendisi için bir anlam ifade etmemeye başlar. Bundan böyle eylemlerinin ya da ağzından çıkan herhangi bir sözün birini kırması, kötü hissetirmesi de onun için önemli değildir. Kibar biri olmak için kendisini zorlamaz. Hayatta hiçbir amacı kalmadığını düşünen Tony, intihara fazlasıyla meyilli bir ruh haline girer. Tony ne kadar her şeyi boşverse de sevdikleri ona destek olmayı bırakmaz. O etrafındakileri kendisinden uzaklaştırmaya çalışsa da onu seven insanlar her zaman yanında olmaya devam ederler ve yaşama sevincini geri getirmeye çalışırlar.

After Life dizisinin yayınlanan üçüncü ve final sezonu fragmanında Tony'nin hayatı keyifli hale getiren şeyleri kavradığı görülüyor. Hayatı yaşanılır kılan şeyin kibar ve sevecen olmak olduğunu fark ederek depresif ve kaba hallerini geride bırakmaya başlar. Karısı Lisa'yı kaybetmenin acısını hala kalbinde hissederken, bir de babasının ölümü eklenmiştir. Babasının son isteğini yerine getirmeye çalışan Tony, babasının küllerini savururken görünüyor. After Life dizisinin 6. bölümden oluşacak üçüncü sezonu 14 Ocak tarihinde Netflix'te olacak.

03-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler