Başarılı Oyuncu Hakan Kurtaş Baba Dizisinde

Başarılı Oyuncu Hakan Kurtaş Baba Dizisinde
Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan ve başrollerinde Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Baba Dizisine başarılı oyuncu Hakan Kurtaş İlhan karakteriyle dahil oldu

Sezonun en çok merak edilen dizilerinin başında gelen ve Ay Yapım tarafından hazırlanan Baba dizisi heyecanla bekleniyor. Sektörde de büyük etki yaratan ve tam anlamıyla bir sürpriz olarak değerlendirilen Baba Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Usta ve ödüllü oyuncu Haluk Bilginer gibi bir duayeni kadrosunda bulunduran dizinin çekimleri halen devam ediyor. Bir Anadolu Hikayesi sloganıyla ekrana gelecek dizi dram türünde olacak. Bir ailenin başına gelenlerin, acıların, yoklukların, kavga ve ihanetlerin hikayesini anlatacak dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Halen oyuncu kadrosu tam olarak şekillenmeyen ve zaman zaman yeni oyuncularla anlaşan dizi için yapım şirketi son olarak son dönemlerin genç ve başarılı oyuncusu Hakan Kurtaş’la el sıkıştı.

Hakan Kurtaş Hangi Karakteri Canlandıracak?

Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlıkları ve çekimi devam eden Baba dizisi merakla bekleniyor. Tanıtım fragmanı olay olana ve seyircinin büyük ilgisini çeken dizinin Ocak ayı sonuna doğru ekrana gelmesi bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve karakterler yavaş yavaş şekillenirken diziye yeni dahil olan genç oyuncu Hakan Kurtaş’ın karakteri belli oldu. Dizide Haluk Bilginer’in canlandıracağı Emin Saruhanlı’nın kardeşi Mehmet Ali’nin ortağı olarak hikayeye dahil olan Hakan Kurtaş, İlhan karakterine hayat verecek. İlhan, ortağı Mehmet Ali’nin ölümü üzerine servetini kurtarmak için büyük bir mücadelenin içine girecek ve hikayede kilit bir rolde bulunacak. Ayrıca İlhan Emin Saruhanlı’nın eşinden boşanmış kızı Büşra (Özge Yağız) ile de bir ilişki içine girecek.

Hakan Kurtaş Kimdir?

Sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Baba’da rol alacak olan başarılı oyuncu Hakan Kurtaş 7 Eylül 1988 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyuncu olmaya karar veren Hakan Kurtaş bunun için Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu Hakan Kurtaş daha sonra tiyatro oyunlarında rol alamaya başlamıştır. Daha sonra dizi ve sinema filmlerinde rol alamaya başlayan Hakan Kurtaş’ın rol aldığı yapımlardan öne çıkanlar şunlardır.

·         Mucize Doktor

·         Kadın

·         Çarpışma

·         Dolunay

·         Analar ve Anneler

·         Bir Çocuk Sevdim

·         Ezel

·         Seddülbahir 32 Saat

03-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar