Söylemezsem Olmaz sunucusu Seren Serengil programdan kovuldu mu?

Söylemezsem Olmaz sunucusu Seren Serengil programdan kovuldu mu?
Dün hastanelik olan Seren Serengil’in bugün çıkamadığı Söylemezsem Olmaz programından kovulduğu ve program yapımcısıyla tartıştığı iddia edildi Serengil kanaldan kovuldu mu?

Yüksek tansiyon hastası seren Serengil sunucusu olduğu magazin programına rahatsızlığı nedeniyle çıkamadı. Rahatsızlanarak canlı yayından çıkan Seren Serengil, bugün programa çıkamayınca hayranları endişe etti. Sosyal medyayı hareketlendiren bir iddiaya göre ünlü sunucu yapımcı tarafından sunuculuk görevinden azledildi. İzleyici merak ediyor, Söylemezsem Olmaz sunucusu Seren Serengil programdan kovuldu mu? Seren Serengil’in sağlık durumu ve sunuculuk akıbeti haberimizde. Şimdi detaylar

Söylemezsem Olmaz sunucusu Seren Serengil programdan kovuldu mu?

Dün canlı yayında rahatsızlanarak apar topar hastaneye kaldırılan ünlü sunucu Seren Serengil, bugün sunuculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programına çıkamadı. Hipertansiyon nedeniyle sık sık rahatsızlanan ünlü sunucuya hastanede “ Şuur bulanıklığı” teşhisi konuldu. Derhal tedavi altına alınan Serengil'in yapımcı ile tartışarak programdan kovulduğu iddiası sosyal medyayı hareketlendirdi. Uzun yıllar Beyaz TV'nin magazin programı Söylemezsem Olmaz’da sunuculuk yapan Seren Serengil, rahatsızlandı ve canlı yayını terk etmek zorunda kaldı. Yıllardır hipertansiyonla mücadele eden Serengil, dün canlı yayında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Seren Serengil'in şuuru bulanık

Ünlü sunucu Seren Serengil'in hastanede tedavi gördüğü esnada Instagram hesabından paylaşım yapıldı. Ünlü sunucunun yakın arkadaşı Mustafa Rahman Tohma, Serengil’in şuur bulanıklığı yaşadığını söyleyerek sunucunun sağlık durumu hakkında şunları söyledi: "Sabah gayet iyiydi. İşine gitti ama yine ne olduysa tansiyonu 18/10. Şu an şuuru bulanık. Bir ayda 3 kez hastanelik oldu. Kendine gelince ne olduğunu öğreneceğim ve sizlerle paylaşacağım"

Paylaşımın ardından tekrar rahatsızlanarak canlı yayından çıkan Seren Serengil, bugün programa çıkamadı.

Kavga sonrası programdan kovuldu mu?

Dün hastanelik olan Seren Serengil’in bugün çıkamadığı Söylemezsem Olmaz programına sağlık sorunları nedeniyle çıkamadığı iddia edildi. Konuyla ilgili paylaşım yapmayan Serengil'in program yapımcısıyla tartıştığı ve kanaldan kovulduğu iddia edildi. Son zamanlarda ünlü türkücü Ebru Yaşar ile arası iyi olmayan Serengil'in programında şarkıcıyla ilgili bir haber yayınlatmadığı ve yapımcıyla arasının bozulduğu söyleniyordu. Sürekli sorun çıkaran Serengil’in yapımcı Bilal Özbilge ile tartıştığı iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü. Tartışmanın büyümesi üzerine yapımcının üzerine yürüdüğü Seren Serengil'in rahatsızlandığı ve programa çıkamadığı sosyal medyada konuşulan iddialar arasında yer alıyor.

10-01-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar