Ahmet Kural Evleniyor

Ahmet Kural Evleniyor
Bir zamanlar Kıbrıs Dizisinde rol alan başarılı oyuncu Ahmet Kural iki yıldır birlikte olduğu Çağla Gizem Çelik ile evlilik kararı aldı.

Magazin dünyası ve sosyal medya bugün sürpriz bir haberle gündemini belirledi. Ünlü oyuncu Ahmet Kural ile yaklaşık iki yıldır birlikte olan ve ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Çağla Gizem Çelik’in evlilik kararı aldıkları öğrenildi. İki yıldır birlikte olan ve bu süre boyunca magazin basınının önünde fazla görünmemeye çalışan çiftin bu ani kararı bir anda magazin medyasında gündem oldu. Çağla Gizem Çelik’ten önce şarkıcı Sıla ile birlikte olan Ahmet Kural Sıla ile ayrıldıktan sonra Çağla Gizem Çelik’le birlikte olmaya başlamıştı. Çiftin oldukça mutlu oldukları öğrenilirken özellikle Ahmet Kural’ın Çağla Gizem Çelik’in bir dediğini iki etmediği öğrenildi. Evlilik tarihi olarak henüz bir tarih belirlemeyen çiftin yakın zamanda bu tarihide belirleyeceği iddia edildi.

İki Yıldır Birlikteler

Ahmet Kural ve şarkıcı Sıla Gençoğlu bir süre aşk yaşamışlar ve ne yazık ki çift büyük bir kavga ve tartışma sonrası ayrılmışlardı. İkili karşılıklı darp iddiaları ile mahkemeye başvurmuş ve mahkeme geçtiğimiz günlerde karara bağlanmıştı. Bu ilişkinin bitmesiyle birlikte oyuncu Ahmet Kural avukat olan Çağla Gizem Çelik ile birlikte olmaya başlamıştı. Yaklaşık iki yıldır süren bu ilişkiyi mutlu sonla bitirme kararı alan çift evlilik için adım attı. Oldukça mutlu bir birliktelik yaşayan ve bunu da göz önünde değil de gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftin bu kararın tarihini de yakın zamanda ilan edeceği iddia edildi. Şu sıralar Bir Zamanlar Kıbrıs adlı dizide rol alan Ahmet Kural’ın bu ilişkiden ve evlilik kararından dolayı mutlu olduğu öğrenildi. Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik’in evlendikten sonra Ahmet Kural’ın Zekeriyaköy’deki evinde yaşayacakları ve bunun içinde evde gerekli tadilatın başladığı öğrenildi.

Çağla Gizem Çelik Kimdir?

Ahmet Kural ile birlikte olan ve evlenecekleri iddia edilen Çağla Gizem Çelik 1990 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun Olan Çağla Gizem Çelik avukatlık yapmaktadır. Şu sıralar 31 yaşında olan Çağla Gizem Çelik ile Ahmet Kuralar asında arasında 7 yaş fark vardır.

04-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar