MasterChef eski yarışmacısı Tanya'dan Uğur'a kafa karıştıran mesaj!

MasterChef eski yarışmacısı Tanya'dan Uğur'a kafa karıştıran mesaj
Yemek tutkunlarını ekrana bağlayan MasterChef eski yarışmacısı Tanya'dan Uğur'a kafa karıştıran mesaj geldi. İzleyici mesajın içeriğini ve iki isim arasındaki ilişkiyi merak ediyor

Ülkemizin en yarışmacı kanalı TV8’nin reyting rekortmeni yarışması MasterChef Türkiye, kadın erkek herkes tarafından ilgiyle takip ediliyor. Yemek tutkunlarını ekrana bağlayan MasterChef eski yarışmacısı Tanya'dan Uğur'a kafa karıştıran mesaj geldi. İzleyici mesajın içeriğini ve iki isim arasındaki ilişkiyi merak ediyor. Şimdi detaylar

MasterChef eski yarışmacısı Tanya'dan Uğur'a kafa karıştıran mesaj!

MasterChef yarışmacısı Uğur Deniz Yılmaz performansıyla yarışmanın favorileri arasındaydı. Hatta sosyal medyada bir hayli fanı da mevcuttu. Ancak sosyal medyadaki uygunsuz paylaşımları nedeniyle Tv 8 kanalının ve Acun Medya’nın patronu Acun Ilıcalı tarafından yarışmadan diskalifiye oldu. Eski yarışmacı Uğur ile yine eski MasterChef yarışmacısı Tanya arasındaki mesajlaşmalar ifşa edildi. Mesajları gören fanlar, 'Tanya ile Uğur sevgili mi?' sorusunu gündeme getirdi.

Küfür paylaşımları diskalifiye sebebi oldu

Tv8'de yayınlanan MasterChef yarışması tüm hızıyla sürüyor. Kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada yarışmanın favorisi Uğur Deniz Yılmaz sosyal medyada bazı paylaşımlar yaptı. Genel ahlaka aykırı paylaşımlar nedeniyle yoğun tepkiler başladı. Tepkilere kayıtsız kalmayan Acun Ilıcalı ve MasterChef şefleri küfür içerikli paylaşımları nedeniyle Uğur’u yarışmadan attı.

Her zaman yanındayım

Olay üzerine Tanya Kilitkayalı sosyal medyadan Uğur'a destek verdi. Uğur’un fotoğrafını paylaşan Tanya, fotoğrafın altına şu notu düştü. “Güzel kalplim, yıllar önce yazdıklarınla aynı olmadığının herkes farkında. Biz senin ne kadar iyi bir insan olduğunu biliyoruz. Bundan sonrası daha da güzel olacak. Her zaman yanındayım.” Bu destek mesajını gören fanlar, olayı hemen sosyal medyaya taşıdılar. Tanya'nın bu mesajı ikili arasında aşk dedikodularına yol açtı. Dedikodu için her iki taraftan herhangi bir yalanlama gelmedi.

Kavuşmalarına az kaldı

Bu arada yine bir MasterChef yarışmacı Berker de olaya duyarsız kalmadı. Tanya ve Uğur için bir paylaşım yapan Berker, ikili için kullandığı 'kavuşmalarına az kaldı' sözleri Tanya ve Uğur aşkı olarak yorumlandı. Canlitv olarak konu ile ilgili gelişme oldukça takipçilerimizle paylaşacağız.

Tanya Kilitkayalı Kimdir?

1994 Kıbrıs doğumlu Tanya, Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü mezunudur. Aynı üniversitede öğretim görevlisi olarak görev yapan Tanya, MasterChef yarışmasına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden katıldı. Halen annesiyle beraber Kilitkaya Köyü’nde ailecek yöresel tatlar üzerine çalışıyor.

02-12-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar