Ahmet Kural, yeni projesinde nasıl bir karakteri canlandıracak?

Ahmet Kural, yeni projesinde nasıl bir karakteri canlandıracak?
Ahmet Kural’dan hayranlarına yeni proje müjdesi geldi. Ünlü komedyen Ahmet Kural, yeni projesinde nasıl bir karakteri canlandıracak!

Murat Cemcir ile birlikte komedyen ikili ihtiyacını karşılayan Ahmet Kural’dan hayranlarına yeni proje müjdesi geldi. Ünlü komedyen Ahmet Kural, yeni projesinde nasıl bir karakteri canlandıracak, merak konusu oldu. Ahmet Kural’ın yeni projesi nedir ve hangi tiplemeyi canlandıracak? Şimdi detaylar.

Ahmet Kural, yeni projesinde nasıl bir karakteri canlandıracak?

Ahmet Kural yine yaptı yapacağını ve ilginç bir tiplemeyle karşımıza çıktı. Yakında vizyona girecek Baba Parası filminde Kıbrıslı Selim tiplemesine imza attı. Canlitv mikrofonlarına konuşan Ahmet Kural, Kıbrıslı tiplemesi için şu açıklamayı yaptı: “Kıbrıslı Selim için günlerce çalıştım. Rol arkadaşım aslen Kıbrıslı olan usta oyuncu Osman Alkaş bana çok destek verdi. Kıbrıs’ta da birebir ders aldım ve Kıbrıslı soydaşlarımızla bol bol sohbet ettim. Ayrıca Youtube'dan Kıbrıslı kardeşlerimizin videolarını izledim. Konuşmalarını, espri anlayışlarını inceledim. Sette herkes çok beğendi. Kıbrıslı Selim'i hayranlarımın da çok seveceklerini umuyorum.”

Kıbrıslı Selim neyi anlatıyor?

Selçuk Aydemir'in hem yazıp hem yönettiği Baba Parası filmi izleyiciyi kahkahaya boğacak. Çünkü filmde usta oyuncu Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisine Devrim Yakut, Rasim Öztekin, Yağmur Tanrısevsin, Özgür Emre Yıldırım, Deniz Barut, Giray Altınok, Ayhan Taş, Osman Alkaş eşlik edecek. Çekim aşamaları devam eden Baba Parası 1 Ocak 2020’de vizyona girecek.

Ahmet Kural Kimdir?

10 Kasım 1982 Kütahya’da doğan oyuncu, Konservatuvarda okuyan ablasının tesiriyle oyuncu olmaya karar verdi. Daha lise yıllarında tiyatro ile meşgul olan Ahmet Kural, Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünü bitirir bitirmez Bilkent Üniversitesinde master yaptı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alırken Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu kadrosuna dahil oldu. Show Tv ekranlarında yayınlanan Fikrimin İnce Gülü adlı diziyle televizyon dünyasına adım atan Ahmet Kural, Evimin Erkeği, Gazi gibi dizilerde görev aldı. Güneşin Oğlu adlı sinema filmindeki performansıyla dikkatleri çeken oyuncu yine Selçuk Aydemir imzalı Çalgı Çengi filmiyle şöhret oldu. Özellikle Murat Cemcir ile iyi bir ikili olan Ahmet Kural İşler Güçler, Düğün Dernek gibi birçok yapımda görev yaptı. Canlitv olarak yeni projesinde Ahmet Kural’a başarılar diliyoruz.

Görev Yaptığı Diziler

Kardeş Payı 2014

İşler Güçler 2012

Üsküdar'a Giderken 2011

Yamak Ahmet 2011

Elde Var Hayat 2010

Bir Bulut Olsam 2009

Ramazan Güzeldir 2009

Kahramanlar 2009

Gazi 2008

Fikrimin İnce Gülü 2007

Evimin Erkeği 2007

Behzat Ç.2010

07-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar