Birkan Sokullu Bir Aile Hikayesi’nden sonra Limit dizisinin kadrosunda!

Birkan Sokullu Bir Aile Hikayesi’nden sonra Limit dizisinin kadrosunda!
Başarılı oyuncu Birkan Sokullu, Bir Aile Hikayesi dizisinden hemen sonra soluğu Limit dizisinde aldı. Birkan Sokullu, Limit dizisinde hangi karaktere hayat verecek?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi'nin başrol oyuncularından Birkan Sokullu'ya yeni dizi Limit'ten teklif geldi. Bir Aile Hikayesi'nin final yapmasının ardından yeni bir dizi için hazırlıklara başlayan Birkan Sokullu, hangi karaktere hayat verecek? İşte yeni dizi Limit ve Birkan Sokullu'nun rolü hakkındaki detaylar..

Fox Tv'nin sıcacık aile konusu ile yayınlandığı günden bu yana severek izlenen dizisi Bir Aile Hikayesi'nin yakışıklı oyuncusu Birkan Sokullu'ya yeni dizi teklifi geldi. İlk sezonu ile izleyenleri büyüleyen aile dizisi Bir Aile Hikayesi, yeni sezonda büyük bir düşüş yaşadı. İlk sezonda her bölümü severek izlenen Bir Aile Hikayesi verdiği sezon arasının ardından büyük bir şok yaşadı. Yeni sezon bölümlerine büyük bir heves ve emekle hazırlanan Bir Aile Hikayesi, yeni sezonda yayın hayatına başlayan dizilere yenildi. Yeni dizilerin başlaması ve sevilmesi ile izleyici Bir Aile Hikayesi'ni çoktan unuttu. Yeni sezonda da ilk sezondaki gibi büyük bir başarı elde edeceğini düşünen dizi bir türlü reyting oranlarındaki düşüşünü dengeleyemedi. İkinci sezon toplamda 7 bölüm olarak ekranlara gelen Bir Aile Hikayesi için hem kanal hemde yapım şirketi bir karar alarak dizinin sonunu hazırladı. Oyuncu kadrosu ve izleyici kitlesi alınan bu üzücü karara büyük tepki gösterdi. Fakat reytinglerde bir çıkış elde edemeyen Bir Aile Hikayesi, geçtiğimiz haftalarda final yaparak yayın hayatına veda etti. Oyuncu kadrosununda bundan sonra ne yapacağı düşünülürken, ilk haber yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu'dan geldi. Heyecanla beklenen yeni dizi Limit için Birkan Sokullu'ya teklif götürüldü. Birkan Sokullu yeni dizi Limit'te rol alacak mı?

LİMİT DİZİSİNDEN, BİRKAN SOKULLU'YA TEKLİF!

Adını bir çok başarılı yapım ile duyuran beIN Connect'ten yepyeni bir dizi geliyor. Süreç Film imzalı Limit dizisinin yönetmen koltuğunda oturması için Seren Yüce ile görüşmeler devam ediyor. Oyuncu kadrosunda birbirinden önemli isimlerin yer alacağı Limit dizisi çok yakında beIN Connect ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak. Afra Saraçoğlu ve Kerem Bürsin'in adı geçtiği Limit dizisi için son olarak Bir Aile Hikayesi'nin yakışıklı oyuncusu Birkan Sokullu'ya teklif gitti. Son zamanların en gözde erkek oyuncuları arasında yer alan Birkan Sokullu'nun kendisine gelen bu teklif için ne cevap vereceği büyük merak konusu oldu. Birkan Sokullu teklifi kabul edecek mi? Ederse Limit dizisinde hangi karaktere hayat verecek? Çok yakında beIN Connect'te yayınlanacak olan Limit dizisi ile ilgili gelişmeler geldikçe sizlerle paylaşacağız..

08-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar