Ahmet Özhan'dan Şoke Eden Suikast İddiası

Ahmet Özhan'dan Şoke Eden Suikast İddiası
Tasavvuf Müziği’nin önde gelen temsilcilerinden usta ses Ahmet Özhan kendisi için suikast ihbarları alındığını bunu sonradan öğrendiğini açıkladı.

Klasik Türk Müziği ve Tasavvuf Müziğinin önemli temsilcilerinden biri olan Ahmet Özhan yaptığı açıklamalarla bir anda gündemin ilk sıralarında yer almaya başladı. Ünlü isim özellikle yaşadığı bir olayı anlatırken nasıl bir tehlike içinde olduğunu ilk kez paylaştı. Verdiği bir konser sırasında suikaste uğrayacağı yönünde bilgiler olduğunu ve bunun için gereken tedbirlerin alındığını belirten Ahmet Özhan ayrıca günümüz oyuncuları ve şarkıcılarıyla ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Açıklamalarıyla gündemi yeniden belirleyen ünlü ismin açıklamaları sonrası magazin basınında da yeni bir tartışma başladı.

Kıskananlar Olacak

Ünlü isim yaptığı açıklamada suikastten nasıl kurtulduğunu açıkladı. Ahmet Özhan ustalarının kendisini uyardığını ve bazı kimselerin kendisini kıskanabileceği söylediklerini ifade etti. Özkan açıklamasında “Amerika’da tasavvuf konseri vermek için gitmiştim. Benim haberim yok ama istihbarat gelmiş suikast ihtimali var diye ve bir takım kısa ve uzak menzilde koruyucularla bizi takip etmişler. Ben hiç farkında bile değildim sonradan öğrendim” ifadelerini kullandı. Kendisinin de bir zamanlar oyunculuk yaptığını ancak müziği tercih ettiğini belirterek beğendiği oyuncuların isimlerini açıkladı. Özhan Haluk Bilginer ile Kıvanç Tatlıtuğ’u beğendiğini belirterek “İngilizce Shakespeare oynayan bir isimden bahsediyoruz. Bu çok önemli bir altyapı. Hem görgü hem estetik hem de kavramsallık açısından Haluk Bey örnek bir isim” ifadelerini kullandı. Özhan Kıvanç Tatlıtuğ için ise “Kıvanç Tatlıtuğ aktörlük peşinde, sadece jön ve iyi kaşesi olan, sıradan bir televizyon fenomeni olmayı değil, iyi bir oyuncu, aktör olmanın mücadelesi içinde” ifadelerini kullandı.

Neden Bir Ajda Daha Çıkmıyor?

Ünlü isim Ahmet Özhan ayrıca müzik dünyasıyla ilgili görüşlerini de açıkladı. Ahmet Özhan “1960’lardan bu yana star bayrağını elinde tutan bir tek Ajda Pekkan var. Neden bir Ajda Pekkan daha çıkmıyor? Çünkü Ajda Pekkan bunu ben yaşayacağım ve başaracağım dedi. Ve hala anlatamayacağım kadar çok çalışıyor. Mesele bir Ajda Pekkan olmaktır. Takdire şayandır Ajda. Ajda Pekkan bir metodolojidir, Ajda Pekkan çalışmaktır, başarmaktır ve orada kalmak tutunmaktır” ifadelerini kullandı. Ünlü isim ayrıca kendisine veliaht olarak kimseyi görmediğini belirterek türünün son örneğini olduğunu belirtti.

11-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar