Komutan Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Komutan Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?
Ünlü çift Mert Kılıç ve Aslıhan Güner’in birlikte rol aldığı ve çekimleri uzun zaman önce tamamlanan Komutan Filminin vizyon tarihi ne zaman?

Geçtiğimiz yaz aylarında çekimleri tamamlanan ve bir askeri proje olan Komutan Filmi özellikle genç kitle tarafından merak edilen projelerden biri. Kılıç Yapım tarafından hazırlanan ve başrolünde Mert Kılıç ve eşi Aslıhan Güner’in rol aldığı Komutan Filmi uzun süren bir hazırlık ve çekim sürecinin ardından kurgu aşamasına geldi ve bunun için de yoğun ve uzun bir mesai harcandı. Şu ana kadar çekilen aksiyon ve askeri projeler içinde kendine sağlam bir yer edineceğini iddia eden projede hiçbir masraftan kaçınılmadığı ve beğenilmeyen pek çok sahnenin yeniden çekildiği belirtiliyor. Özellikle filmin yapımcısı ve başrolü Mert Kılıç tarafından üzerine oldukça fazla titizlenilen projenin vizyon tarihi ise tam bir muamma konusu oldu. Geçtiğimiz mayıs ayında vizyona gireceği açıklanan filmin son anda yapılan bir değişiklikle vizyon tarihi ertelendi. Bunun sebebi olarak ise pandemi gösterildi. Ancak filmin vizyona girmeme sebebinin pandemi olmadığı yaz sezonuna girildiği için sinema severlerin tatilde olacağı endişesi olduğu tahmin ediliyor.

Ekim Başında Vizyonda

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’ye düzenlenen sınır ötesi operasyonlarda yaşanan bir olaydan esinlenilerek hazırlanan Komutan Filmi askeri film ve aksiyon severler için merakla beklenen projelerden. Özel Kuvvetlere mensup dört kişilik özel bir timin çok özel bir görev için Suriye’nin El Bab bölgesine gitmesi ve burada yaşanılan dram, gerilim ve trajedinin hikayesinin anlatıldığı ve Silahlı Kuvvetlerin “geride kimse kalmayacak” düsturunun hikayeleştirildiği Komutan Filminin vizyon tarihi birkaç sefer ertelendi. Yapım şirketi Kılıç Yapım tarafından açıklanan son yayın tarihi ise ekim ayı başı olarak belirtiliyor. Söylentilere göre film şu an her şeyiyle hazır ve sadece vizyon tarihini bekliyor. Filmin ekim ayının ilk haftası ya da ikinci haftasında vizyona girmesi bekleniyor.

Karı Koca Birlikte Oynadılar

Komutan Filminin oyuncu kadrosunda yer alan ve başrolü paylaşan Mert Kılıç ve Aslıhan Güner yine bir dizi setinde tanışmış ve ardından evlenmişlerdi. Çift bugüne kadar mutlu bir evlilik sürerken son olarak Komutan Filminde birlikte rol aldılar. Komutan Filminde Mert Kılıç Binbaşı Tuna Alkan karakteriyle sinema severlerin karşısına çıkarken eşi Aslıhan Güner ise Suriyeli bir Türkmen kadınını canlandırıyor. Kara Şahin helikopterlerinin yanı sıra yerli üretim olan Atak Saldırı helikopterlerinin de kullanıldığı film büyük bir merakla bekleniyor.

11-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar