Mükemmel Eşleşme'de Son Dakika Oyuncu Değişikliği

Mükemmel Eşleşme'de Son Dakika Oyuncu Değişikliği
TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelecek olan Mükemmel Eşleşme oyuncu kadrosunda son dakikada oyuncu değişikliği yaşandı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve Mint Prodüction tarafından hazırlanan Mükemmel Eşleşme yayına girmek için gün sayıyor. 16 Temmuz Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan ve romantik komedi türünde ele alınan dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Birol Güven tarafından yazılan ve yapımcılığı yapılan Mükemmel Eşleşme yayınlanan fragmanlarda seyirci tarafından büyük ilgi gördü ve beğenildi. Evliliğe hazır olmayan iki genç ve onları buluşturmaya çalışan ailelerinin hikayesinin anlatıldığı dizi evliliğin kötü bir şey olmadığını, evliliğin aşkı öldürmediğini bilakis evliliğin aşkın başlangıcı olduğunu hikayeleştirecek ve seyirciye sunacak. Seksenler, Çocuklar Duymasın gibi başarılı ve uzun süre yayınlanan yapımlara imza atan Mint Prodüction’un Mükemmel eşleşme dizisinin de aynı başarıyı gösterip göstermeyeceği merak ediliyor.

Son Dakika Oyuncu Değişikliği

Mint Prodüction tarafından hazırlanan ve 16 Temmuz Cumartesi gününden itibaren TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Mükemmel Eşleşme henüz yayına girmeden oyuncu değişikliği yaşadı. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan oyuncular arasında yer alan Neslihan Yeldan’ın diziden ayrıldığı ve yerine Goncagül Sunar’ın geldiği öğrenildi. Kadrosunda Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim, Ayşegül Günay, Cem Zeynel Kılıç, Eylül Öztürk, Ayhan Taş, Volkan Severcan, Asuman Dabak ve Goncagül Sunar yer alıyor. Romantik komedi dizisi Mükemmel eşleşme 16 Temmuz Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizi evlilik için hazır olmadıklarını düşünen iki gencin aileleri tarafından tanıştırılması ve evlilik için bir yola girmelerini anlatıyor. Dizi evlilik aşkı öldürmez aksine evlilik aşkın başlangıcıdır sloganıyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Goncagül Sunar Kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Mükemmel Eşleşme’de rol alacak olan Goncagül Sunar 17 Eylül 1970 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Sinema ve dizi pek çok projede yer alan usta oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında

·         Mahallenin Muhtarları

·         Küçük Bey

·         Günaydın İstanbul Kardeş

·         Filler ve Çimenler

·         Abuzer Kadayıf

·         Asmanı Konak

·         Çemberimde Gül Oya

·         Güz Yangını

·         O Şimdi Mahkum

·         Fırtına

·         Ah İstanbul

·         Tatlı İntikam

·         Çemberin Dışında

·         Issız Adam

·         Yol Arkadaşım

·         Leyla ile Mecnun

·         Umutsuz Ev Kadınları ve

·         Üç Kuruş yer almaktadır.

11-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar