Ahu Tuğba’nın eski sevgilisi Meriç Erkan’ın büyük değişimi

Ahu Tuğba’nın eski sevgilisi Meriç Erkan’ın büyük değişimi
Televizyon ekranlarında katıldığı reality showlarla tanınan Meriç Erkan adını ve tüm yaşam tarzını değiştirdi. İşte, Ahu Tuğba’nın eski sevgilisi Meriç Erkan’ın büyük değişimi…

Televizyon dünyasında bir döneme damga vuran isimlerden olan Meriç Erkan büyük değişimi ile dikkat çekti. Hazırladığı reality showlarla ekrana gelen Meriç Erkan'ın değişiminin nedeni neydi? Sinema oyuncusu Ahu Tuğba ile de bir dönem sevgili olan Meriç Erkan adıyla birlikte tüm yaşamını da değiştirdi.

Ekranlardaki hareketli danslarıyla hatırlanan Meriç Erkan şimdi bambaşka bir hayat yaşıyor. Yenişafak'tan Şefika Nur Çiftçi'nin hazırladığı Saklı Kalanlar programına konuk olan Meriç Erkan, yeni hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

Meriç Erkan adını da değiştirdi

Televizyon dünyasının tanınan ismi Meriç Erkan değişimiyle dikkat çekti. Saklı Kalanlar programına katılan Meriç Erkan adını değiştirdiğini de açıkladı. Meriç Erkan'ın yeni adı 'Mahmut' oldu. Artık Mahmut Erkan adını kullanan Meriç Erkan'ın magazin ve televizyon dünyasından uzaklaştıran ana etmen neydi? Meriç Erkan geçmişiyle nasıl hesaplaştı? Meriç Erkan Nasuh Tövbesi yaptığını belirtti ve geçmiş hayatıyla ilgili Allah'tan af dilediğini anlattı. Erkan, "Bütün her şeye tövbe edip bambaşka bir hayata geçiyorsunuz. Bir şeyin farkına varıyorsunu ve bunu son nefes gelmeden yapıyorsunuz. Ve Rabbim diyor ki; Bir günahına tövbe edip, onu bir daha tekrar etmeyeni ben affettim. Ben de Rabbim beni affedebilir demiyorum, O sözünden dönmez, kurban olduğum Allah'ım. O beni affetti" ifadelerini kullandı.

Meriç Erkan Nasuh Tövbesi yaptı

Nasuh Tövbesi yaptığını belirten Meriç Erkan eski hayat tarzına hayret ettiğini söyledi. Yaşadığı değişimin bir anda olmadığını söyleyen Mahmut Erkan, belli bir süreçten geçerek kararını verdiğini belirtti. Erkan, "Bana şimdi çok basit geldiği için, ya nasıl böyle bir hayat yaşamışım diyorum. Kimseyi de yadırgamıyorum. Şimdi bu şekilde olanları da yadırgamıyorum derken, biz de bu yoldan geçtiğimiz için; başka bir göz var, bu iki gözün haricinde bir göz var. Rabbim o gözü açtırsın da bu insanlara… Şu arabaya biniyorum, buna biniyorum, yani bu insanların son binecekleri arabanın cenaze arabası olduğunu bir hatırlamaları, bir cenazeye gittiğinde, buraya ben de geleceğim birgün diye düşünmeli… Düşünen ona göre davranmayabilir" şeklinde konuştu.

10-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar