Mevlana dizisine bomba isim! Şems-i Tebrizi rolünü canlandıracak

Mevlana dizisine bomba isim! Şems-i Tebrizi rolünü canlandıracak
Çekimleri başlayan yeni dizi Hz. Mevlana için cast çalışmaları devam ediyor. Dizinin önemli rollerinden olan Şems-i Tebrizi için bomba bir isimle anlaşma sağlandı. İşte o isim…

TRT için hazırlanan Hz. Mevlana dizisinin çekimleri devam ederken oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. TRT1'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde Sultan Abdülhamid'i canlandıran Bülent İnal bu kez Mevlana rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Bülent İnal'ın başrolde olduğu dizide Şems-i Tebrizi karakterini canlandıracak isim merak ediliyordu. Kalem Film imzası taşıyan Mevlana dizisi için başarılı bir isimle anlaşma sağlandı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Hz. Mevlana dizisinde Şems-i Tebrizi rolünün sahibi sevilen isim Mehmet Ali Nuroğlu oldu.

Mevlana oyuncu kadrosunda kimler var?

Mevlana dizisi merakla beklenen dönem dizilerinden biri. Hz. Mevlana Konya'nın Meram ilçesinde hazırlanan TRT Uluslararası Film Platosu'nda çekilen ilk yapım oldu. Bülent İnal, Kaan Yıldırım, Ahu Türkpençe, Ushan Çakır, Can Nergis, İlker Aksum, Altan Gördüm ve Burç Kümbetlioğlu'nun rol aldığı Hz. Mevlana'ya yeni bir isim daha katıldı. Seyirciyi 13. Yüzyıla götürecek Mevlana dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Büyük bir titizlikle ve büyük bir pprodüksiyonla hazırlanan Mevlana dizisine başarışı oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu Şems-i Tebrizi rolüyle katılıyor.

Hz. Mevlana ne zaman başlayacak?

Kale Film tarafından TRT1 için hazırlanan Mevlana dizisinin çekimlerine başlanmıştı. Hazırlıkları ve cast çalışmaları devam eden Hz. Mevlana'nın yayın tarihi de merak ediliyor. Yaklaşık 2 aydır sette olan ekibin 10 bölümün çekimlerini tamamladıkları öğrenilmişti. Mevlana'nın hayatında önemli role sahip olan Şems-i Tebrizi'nin kimin tarafından canlandırılacağı ise merak konusuydu. Şems-i Tebrizi için Mehmet Ali Nuroğlu ile anlaşma sağlandı. Çekimlerinin yaz aylarına kadar devam etmesi beklenen Hz. Mevlana dizisinin yayın tarihi ise henüz netleşmedi. Merakla beklenen Hz. Mevlana dizisinin Ramazan ayında başlayacağı ise ihtimaller arasında. TRT1'de final yapan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin yerine Cuma akşamları Hz. Mevlana dizisinin başlayabileceği ise iddia ediliyor. Hz. Mevlana dizisinin yayın tarihi ile ilgili TRT1 yönetiminden henüz bir açıklama yapılmadı.

10-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar