Aile Dizisi YouTube’de 1 günde Üç Milyon İzlenmeyi Geçti

Aile Dizisi YouTube’de 1 günde Üç Milyon İzlenmeyi Geçti
Show Tv ekranlarında ilk bölümüyle ekrana gelen ve aldığı reytinglerle adından söz ettiren Aile dizisi YouTube kanalında da 3 milyon izlenmeyi geçti.

İlk bölümü Salı akşamı ekrana gelen ve Show Tv ekranlarında yayınlanan Aile dizisi adeta tüm zamanların rekorunu kırmak üzere. Yayınlandığı Salı günü AB grubunda birinci olan ve Total grupta da ikinciliği elde ederek bir anda dikkatleri üzerine çeken Ay Yapım imzalı yeni dizi Aile yayınlandığı YouTube kanalında da yine rekor bir sayıya ulaşmayı başardı. Seyircinin yoğun bir ilgi gösterdiği ve kanalın en iddialı yapımı konumuna yerleşen dizi yayınlanan ilk bölümünde ilk 15 saatte bir milyonun üzerinde ilk 24 saatin sonunda ise 3 milyon izlenme sayısına ulaşarak büyük bir başarıya imza attı. Ahmet Katıksız’ın yönettiği ve Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı uyarlama dizinin seyirci nezdinde bu kadar yüksek beğeni oranlarına ulaşması yapım şirketini ve kanalı da oldukça mutlu etti.

Aile Büyük Başarı Yakaladı

Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı buluşturan ve iki oyuncunun uzun bir süre sonra ilk kez televizyon ekranında seyirciyle buluştuğu Aile dizisi ilk bölümüyle Salı akşamı ekrana geldi. Kanalın uzun bir süreden beri beklediği ve deprem dolayısıyla yayınını ertelemek zorunda kaldığı dizi Ay Yapım tarafından hazırlanıyor ve yabancı bir dizi The Sopranos adlı yapımdan uyarlanıyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yayınlanan ilk bölümü Salı gününde büyük bir başarı elde ederek daha ilk bölümünde zirveye yerleşti. Ayrıca dizi YouTube kanalında da büyük bir izlenme sayısına ulaşmayı başardı. Özellikle genç kitle tarafından oldukça merak edilen ve izlenen dizinin YouTube’de yayınlanan ilk bölümü ilk 24 saat içinde 3 milyon izlenme sayısını geçerek internet üzerinden de en çok izlenen dizi olma başarısını gösterdi. Seyircinin büyük ilgi gösterdiği dizinin yayınlanan ikinci bölüm fragmanı da YouTube’de yine büyük bir izlenme sayısına ulaşmayı başardı. Seyirci şimdiden dizinin ikinci bölümünü merak etmeye başladı.

Aile Dizisi

Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan yeni dizi Aile yabancı bir diziden uyarlanıyor. Dizi ilk bölümünü geçtiğimiz Salı akşamı yayınladı. Kadrosunda

-          Kıvanç Tatlıtuğ (Aslan)

-          Serenay Sarıkaya (Devin)

-          Nejat İşler (Cihan)

-          Nur Sürer (Hülya)

-          Canan Ergüder (Leyla)

-          Levent Ülgen

-          Emel Göksu ve

-          Mert Denizmen gibi oyuncuların yer aldığı dizi Ahmet katıksız tarafından yönetiliyor ve senaryosunu Hakan Bonomo kaleme alıyor. Dizi Salı akşamları Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

10-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler