Aile dizisinde yaprak dökümü

Aile dizisinde yaprak dökümü
30. Bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanan Aile dizisinden ayrılan ayrılana. Selin Şekerci'den sonra Emel Göksu ve Canan Ergüder de diziye veda eden isimler oldu.

Aile dizisi bir türlü izlenme oranlarında istenilen başarıyı sağlayamayınca yapımcı şirket final kararı verdi. Ekranlara veda hazırlığındaki diziden Selin Şekerci, Canan Ergüder ve Emel Göksu’nun ayrılık haberi dizinin takipçilerini üzdü.

Aile dizisinde yaprak dökümü

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın rol aldığı Aile dizisinde yaprak dökümü. 30. Bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanan Aile dizisinden ayrılan ayrılana. Aile’nin Seher Soykan’ı emektar oyuncu Emel Göksu diziye erken veda edenlerden. Senaryo gereği rolü biten usta oyuncu Aile dizisinden 28. Bölümde ayrılıyor. Diziden ayrılan bir diğer önemli isim ise Menajerimi Ara dizisi ile fırtınalar estiren Canan Ergüder oldu. Dizide Leyla karakteri ile Aslan’ın ablası rolünü başarı ile canlandıran Ergüder büyük final öncesi diziye veda ediyor. Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği Aile dizisine son zamanlarda dahil olan ve Nejat İşler’in hayat verdiği Cihan karakterinin kız arkadaşını canlandıran Selin Şekerci de dizi ile yolunu ayıranlardan. Avukat Serap karakteri ile diziye renk getiren Şekerci de diziye veda eden isimlerden biri oldu. 

Aile dizisi yılbaşı haftasında yoktu

İlk olarak 7 Mart 2023 tarihinde ekranlara merhaba diyen Aile dizisi her Salı Show TV ekranlarında izleyicisi ile bir araya geliyor. Yılbaşı dolayısı ile 27. Bölümü yayınlanmayan dizi yeni yılda devam etse de Ocak ayının sonunda 30. Bölümüyle final yaparak ekranlara veda ediyor. Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta’nın oturduğu dizide Kıvanç Tatlıtuğ (Aslan) ve Serenay Sarıkaya’dan(Devin) başka Nejat İşler, Nur Sürer, İpek Tenolcay, Esma Yeşim Gül, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, İpek Çiçek, Musa Uzunlar, Ayda Aksel, Zeynep Kızıltan gibi isimler yer alıyor. 

 

Devin’in hamilelik haberi Aslan’ı çok mutlu eder

 

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Ali Kobanbay ve Hakan Bonomo’dan oluşan bir ekip kaleme alıyor. Dizinin son bölümünde eşi Devin’in hamilelik haberini alan Aslan’ın etekleri zil çalmaktadır. Lanetten kurtulmak adına Soykan Soy isminden vazgeçmek isteyen Aslan’a Hülya Soykan’ın ne cevap vereceği merak edilmektedir. Aslan eşi ve çocuğunu alıp sakin bir yaşam peşindedir. İlyas Aslan’ın babası Yusuf Soykan’dan kalan intikamını bütün Soykan Ailesinden almak istemektedir. Tüm aile yılbaşı için bir araya gelir.

02-01-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler