Biz Kimden Kaçıyorduk Anne’nin Yayın Tarihi Belli Oldu

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne’nin Yayın Tarihi Belli Oldu
Daha önce yayınlanacağı duyurulan ancak yaşanan depremler dolayısıyla yayın tarihi ertelenen Biz Kimden Kaçıyorduk Anne’nin yeni yayın tarihi belli oldu.

Dünyanın ve aynı zamanda Türkiye’nin en çok izlenen İnternet yayın platformu Netflix için hazırlanan ve daha önce yayını bir kez ertelenen yeni dizi Biz Kimden Kaçıyorduk Anne adlı yapımın yeni yayın tarihi belli oldu. 1441 Production tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Ceylan Özgün Özçelik, Gökçen Usta ve Umut Aral’ın yer aldığı senaryosunu Ertan Kurtulan’ın kaleme aldığı dizinin yeni yayın tarihi olarak 24 Mart Cuma günü belirlendi. Daha önce deprem dolayısıyla yayını ertelenen ve merakla beklenen dizinin başrolünde Melisa Sözen ve Birand Tunca başrolü paylaşıyor. Netflix tarafından da yayınlanması için beklenen dizi özellikle genç kitle tarafından merakla bekleniyor. Dram ve aile türünde ele alınan dizinin ilk sezon çekimleri tamamlanarak yayın için gün saymaya başladı.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne 24 Mart Cuma Günü Yayınlanıyor

1441 Prodüction tarafından hazırlanan ve uzun bir süredir hazırlıkları ve çekimleri süren yeni dizi Biz Kimden kaçıyorduk Anne tüm hazırlıklarını tamamlayarak yayın için 24 Mart’ı beklemeye başladı. Daha önce yayınlanacağı duyurulan ancak Türkiye’de yaşanan deprem dolayısıyla yayını ertelenen dizi yerli orijinal içerikler içinde en çok merak edilen yapımlardan biri olarak dikkatleri çekiyor. Kadrosunda

-          Melisa Sözen

-          Birand Tunca

-          Deniz Karaoğlu

-          Musa Uzunlar

-          Hakan Boyav ve

-          Buçe Buse Kahraman yer alıyor. Dizinin kadrosunda ayrıca birbirinden başarılı pek çok oyuncu daha yer alıyor.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne Konusu Ne?

İnternet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan 1441 Production tarafından hazırlanan yerli orijinal içeri Biz Kimden Kaçıyorduk Anne Perihan Maden’in aynı adlı romanından uyarlanmış durumda. Yönetmenliğini Ceylan Özgün Özçelik, Gökçen Usta ve Umut Aral’ın üstlendiği dizi Ertan Kurtulan tarafından kaleme alınıyor. Dizi, bir anne ile kızının kaçak olarak otellerde kalmasını ve karşılarına çıkan tehditlerden kaçarak bir yaşam sürmesinin gizemli hikayesini ele alıyor. Dizi ilk bölümüyle 24 Mart Cuma günü internet yayın platformu Netflix’te ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin başrolünde Melisa Sözen ve Birand unca yer alırken kadroda ayrıca birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

10-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar