Ünlü oyuncu Aile dizisine dahil oldu

Ünlü oyuncu Aile dizisine dahil oldu
Show Tv ekranlarının sevilen ve heyecanla izlenen dizilerinden Aile dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Diziye Zeynep Yüce Elif olarak dahil oldu.

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında yayınlanan Aile dizisi bu sezon ikinci sezonuyla ekranlara geliyor. Salı akşamları yayınlanan ve bugünün en çok izlenen yapımları arasında yer alan dizi bir ailenin yaşadığı dram ve gerilim dolu hikayeyi konu alıyor. Serenay Sarıkaya (Devin) ve Kıvanç Tatlıtuğ’un (Aslan) başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca birbirinden ünlü pek çok oyuncu yer alıyor. Bu sezon sona erecek olan ve son on bölüm için sete çıkmaya hazırlanan dizinin oyuncu kadrosuna son olarak başarılı ve ünlü oyuncu Zeynep Yüce dahil oldu. Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı ve Hakan Bonomo’nun senaryosunu kaleme aldığı dizinin kadrosuna Elif olarak dahil oldu.

Elif & Eko

Aile dizisi Show Tv ekranlarında Salı akşamlar seyirciyle buluşuyor. Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin senaryosunu Hakan Bonomo kaleme alıyor. Dizi Aslan ve Devin karakterinin evliliğini ve Aslan’ın ailesi içinde yaşanılan olayları ve gerilimleri konu alıyor. Dizide Aslan’ın yakınındaki karakterlerden olan Eko’nun eşi olarak diziye dahil olan Elif karakterini ise başarılı ve güzel oyuncu Zeynep Yüce canlandırıyor. Oyuncu aynı zamanda yine bir Ay Yapım imzası taşıyan Şahane Hayatım dizisinde de Çarşamba günleri seyirciyle buluşuyor. Zeynep Yüce’nin katılımıyla Aile dizisinde heyecanın bir kat daha artması bekleniyor. Dizide Zeynep Yüce, Umutcan Ütebay’ın canlandırdığı Eko karakteriyle nikah masasına oturacak olan Elif karakteri olarak seyirci karşısına çıkacak. Oyuncu öbür taraftan Şahane Hayatım dizisinde Hilal Altınbilek’in gençliğini canlandırıyor.

Aile dizisi oyuncuları

Ay Yapım imzası taşıyan ve Show Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Aile dizisi aldığı reytinglerle kanalın başarılı dizileri arasında gösteriliyor. Geçen sezon başlayan ve 10 bölüm sonra final yapacak dizide yer alan oyuncular arasında, Kıvanç Tatlıtuğ (Aslan) ve Serenay Sarıkaya’ya (Devin) ilave olarak Nejat İşler, Canan Ergüder, Nur Sürer, Levent Ülgen, İpek Tenolcay, Emel Göksu, Esma Yeşim Gül, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ozan Gözel, Musa Uzunlar, Rüçhan Çalışkur, Selin Şekerci, Ayda Aksel ve Alper Cankaya yer alıyor.

14-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar