Aile dizisinde Nejat İşler’in partneri belli oldu

Aile dizisinde Nejat İşler’in partneri belli oldu
2 aylık bir zaman atlaması ile başlayan diziye Avukat Serap Hanım karakteri ile ünlü ve başarılı oyuncu Selin Şakerci diziye dahil oluyor.

Aile dizisi kaçıncı bölümü ile final yaptı? Aile dizisinin senaryosunu kim kaleme alıyor? Dizi yeni sezona ne zaman merhaba diyecek? En son final bölümünde neler meyfdana geldi? Diziye Nejat İşler’in canlandırdığı Cihan karakterine partner olarak dahil olan güzel oyuncu kim? Aile dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar ….

Aile dizisinde Nejat İşler’in partneri belli oldu

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde oynadığı Aile dizisi 13. Bölümü ile ilk sezonunda final yapmıştı. Yayınlandığı günler reyting listelerinde zirveyi kimselere kaptırmayan Aile dizisine yeni bir isim geliyor. Zaman atlaması ile başlayacak dizide Nejat İşler’in canlandırdığı Cihan karakterine partner olarak güzel ve ünlü bir kadın oyuncuile el sıkışıldı. 2 aylık bir zaman atlaması ile başlayan diziye Avukat Serap Hanım karakteri ile ünlü ve başarılı oyuncu Selin Şakerci diziye dahil oluyor.

Aile dizisinin yönetmeni Ahmet Katıksız

Senaryosunu Ali Kobanbay ve Hakan Bonomo’dan oluşan bir ekibin kaleme aldığı Aile dizisinin ikinci sezon çekimlerine başlandı. Ekim ayında izleyici ile bir araya gelecek olan dizininyönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız oturuyor.İlk bölümü 7 Mart 2023 tarihinde  Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisinin ekimde başlayacak yeni bölümünde nasıl maceralar  izleyiciyi bekliyor şimdiden merak konusu oldu.

Final bölümünde neler oldu?

Hülya’nın kararının ardından Aslan’ı öldürmeyi kafaya koyan İlyas beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Karşılıklı silahlar patlamadan hemen önce İlyas, evlatlık sırları ve ailenin kanlı geçmişi ile ilgili Aslan’a büyük bir ipucu verir. Artık Aslan’ın aklında bir soru vardır? İlyas’ın dedikleri doğru mu?Sevdiği adamın ölümle burun buruna geldiğini öğrenen DevinAslan’a hamile olduğunu fısıldar. Aslan bu haber ile çok sevinir. Ama Devin ise bu çocuğu doğrmamakta kararlıdır. Aslan Devin’e doğacak bebeği ile yeni bir hayata yelken açabileceklerini kanıtlamaya çalışır. Hülya, Kıymet’ten gelen bir telefon ile harekete geçer. Aslan ile Cihan’da evlatlık olan kişinin kim olduğunu öğrenirler ve Aslan’la Hülya’nın ilişkileri sarsıntıya uğrar. Bu gerçeği öğrenen Cihan Devin’in kliniğine gider. Devin ise bu terapi seanslarını sonlandırmaya karar verir.

15-09-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler