Aile Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı

Aile Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı
Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Ay Yapım tarafından hazırlanan yeni dizi Aile dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

Ay Yapım tarafından hazırlıkları süren ve geçtiğimiz günlerde çekimlere başlayan Aile dizisi seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve yakın bir zamanda ekrana gelmesi beklenen dizinin geçtiğimiz günlerde afişi yayınlanmış ve sektör ve seyirci tarafından oldukça beğenilmişti. Çekimleri halen İzmir’de devam eden ve başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı dizi dram ve gerilim türünde ele alınıyor. Yabancı bir dizi olan The Sopranos adlı yapımdan uyarlanan dizi uzun bir hazırlık sürecinin ardından sete çıkarak çekimlere başlamıştı. Dizinin yayın tarihi henüz belli olmazken yayınlanan ilk fragmanı büyük ses getirdi. Şimdiden heyecanla beklenen ve kendine bir kitle oluşturmayı başaran dizinin yayınlanan fragmanı hem sosyal medyada hem de magazin basını ve sektörde beğenildi.

İlk Fragman Beğenildi

Çekimleri İzmir ve çevresinde yapılan Ay Yapım imzalı yeni dizi Aile’nin ilk tanıtımı Show Tv ekranlarında yayınlandı. Geçtiğimiz hafta çekimleri başlayan dizinin afişi birkaç gün önce yayınlanmış ve beğenilmişti. Şimdi de yayınlanan fragmanıyla ses getiren dizinin yayın tarihi henüz belli değil. Volta isimli bir gece kulübünün sahibi Aslan ile Devin adlı bir psikoloğun hikayesini ve bu ikilinin çerçevesinde gelişen olayları anlatan dizi yabancı bir diziden uyarlanmış durumda. Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız’ın oturduğu dizinin bu ayın sonunda doğru ekrana gelmesi bekleniyor. Dizi bir uçak yolculuğunda tanışan Aslan ve psikolog Devin’in aşkını ve bu ikilinin yaşadıkları olayların etkisiyle değişen hayatları konu alınacak. Dizinin yayınlanan ilk fragmanı seyirci tarafından beğenilirken dizinin tam yayın tarihi merakla beklenmeye başlandı.

Aile Dizisi Oyuncuları Kimler?

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve yakında Show Tv ekranlarında yayınlanması beklenen Aile dizisi birbirinden ünlü isimleri buluşturuyor. Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Hakan Bonomo kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise

-          Kıvanç Tatlıtuğ (Aslan)

-          Serenay Sarıkaya (Devin)

-          Nejat İşler

-          Canan Ergüder

-          Ushan Çakır

-          Umutcan Ütebay

-          Yüsra Geyik

-          Ece Simge Yurdatapan

-          Levent Ülgen

-          Emel Göksu ve

-          Nur Sürer yer alıyor.

25-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar