İddialı Dizi Final Yapıyor (Sipahi)

İddialı Dizi Final Yapıyor (Sipahi)
Show Tv ekranlarında yeni başlayan ve henüz 7. bölümü yayınlanan Sipahi dizisi 8. Bölümle birlikte ekranlara veda ediyor.

Show Tv ekranlarında 12 Aralık 2022 tarihinde başlayan ve CNP Film tarafından hazırlanan iddialı dizi Sipahi’den seyircisini şoke eden bir haber geldi. Ön hazırlığı oldukça uzun süren ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Sipahi dizisi ilk başladığı bölümde ilk on içinde kendisine sekizinci sırada yer alırken bundan sonraki bölümleri ilk on içine giremedi ve kanalını büyük hayal kırıklığına uğrattı. Kaan Yıldırım ve Özge Gürel’in başrolünde yer aldığı dizi Milli İstihbarat teşkilatında çalışan Korkut Ali Türkoğlu adlı bir istihbarat elemanının hikayesini konu alıyordu. Ali Doğançay tarafından kaleme alınan ve Doğan Ümit Karaca’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi gelen kötü reytingler sonucu daha fazla kan kaybetmeyerek erken final kararı aldı. Kanalın iddialı dizisi konumunda olan Sipahi dizisinin aldığı bu karar sektörde ve seyircilerinde büyük şaşkınlık yarattı.

Sipahi Dizisi Final Yapıyor

CNP Film tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında yayınlanan yeni dizilerden Sipahi için erken final kararı alındı. Kaan Yıldırım, Özge Gürel, Kerem Alışık gibi ünlü isimlerin yer aldığı Sipahi dizisi başladığı günden itibaren her hafta reytingleri daha geriledi ve bu durum karşısında kanal diziyi daha fazla yayında tutmayarak 8. Bölümde final yapmasına karar verdi. CNP Film ile 13 bölüm üzerinden anlaşma yapan kanal diziyi daha fazla yayında tutmama kararı aldı. 30 Ocak tarihinde son kez seyirci karşısına çıkacak olan Sipahi dizisi böylece bu sezon başlayan ve erken final yapan diziler kervanına katıldı. Milli İstihbarat teşkilatında görevli elemanların hikayesini anlatan dizi özellikle istihbarat teşkilatının gerçekleştirdiği operasyonların hikayesini ele alıyordu.

Sipahi Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

CNP Film tarafından hazırlanan ve ilk yayın tarihi 12 Aralık olan iddialı dizi Sipahi reytinglerde beklediği karşılığı göremeyince erken final kararı aldı. 30 Ocak tarihinde yayınlanacak 8. Bölümle birlikte ekranlara veda edecek dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide yer alan oyuncular arasında

·         Kaan Yıldırım

·         Özge Gürel

·         Kerem Alışık

·         Sinan Tuzcu

·         Başak Gümilcinelioğlu

·         Erkan Bektaş

·         Nurettin Sönmez

·         Ece Dizdar

·         Çağdaş Onur Öztürk ve

·         Emre Bulut gibi isimler yer alıyor.

25-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar