Yalancılar ve Mumları Erken Final Yapan Uzak Şehrin Masalı’nın Yerinde Yayınlanacak

Yalancılar ve Mumları Erken Final Yapan Uzak Şehrin Masalı’nın Yerinde Yayınlanacak
Uzak Şehrin Masalı Fox Tv’de ekrana geldiği henüz ikinci haftada erken final kararı aldı. Bu dizinin yerine ise Yalancılar ve Mumları yayın akışına konuldu.

Sezonu açan televizyon kanallarında dizilerin yayın süreci hızlı ve sert başladı. Reyting mücadelesinin acımasızlığını yavaş yavaş göstermeye başladığı sektörde ne yazık ki güçlü olanın kazandığı bir dönem yine ve bir kez daha yaşanacak gibi görünüyor. Milyonlarca lira harcanarak seyirciyle buluşturulan yapımların kıyasıya rekabetinde daha az başarılı olanın yayından kaldırılmaya başlandığı dönem geçtiğimiz günlerde yaşandı. Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve sezonu büyük bir iddia ile açan Uzak Şehrin Masalı adlı dizi ne yazık ki daha ikinci bölümü yayınlanır yayınlanmaz erken final kararı aldı. Beşinci bölümde final yapacağı öğrenilen dizinin yayın günü olan Pazar gününe ise kanal yönetimi yine bu sezon başlayan bir başka iddialı dizisini koyma kararı aldı. Fox Tv yönetimi Uzak Şehrin Masalı adlı diziden boşalan Pazar gününe Yalancılar ve Mumları adlı diziyi yayınlayacak. Dizinin ilk yayın tarihi olarak ise 3 Ekim Pazar olarak duyuruldu.

Biri Gitti Biri Geldi

Fox Tv bu sezon en çok yeni yapımı seyirciyle buluşturan kanal durumunda. Pek çok yeni diziyi ekrana taşıyan ve taşıyacak olan kanal aynı zamanda reyting yarışında başarısızlığa tahammül edemeyeceğinin de sinyalini verdi. Yine bu sezon başlayan ve başrolünde Aslıhan Güner ile Barış Kılıç’ın rol aldığı Uzak Şehrin Masalı adlı yapımın henüz ikinci bölümünün ardından dizinin erken final yapma kararı aldığı öğrenildi. Bu şok karar herkesi şaşırtırken kanal yönetimi bu dizinin yerine pazar akşamına diğer bir yeni dizisi Yalancılar ve Mumları’nı yayınlamaya hazırlanıyor. Yalancılar ve Mumları da bu sezonun yeni dizilerinden biri. Dizinin ilk yayın tarihi ise 3 Ekim Pazar saat 20.00.

Yalancılar ve Mumları

Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan Yalancılar ve Mumları Medyapım tarafından hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda Ceren Moray, Elçin Sangu, Şafak Pekdemir ve Burcu Gölgedar’ın yer aldığı dizi üniversitede tanışan ve otuzlarında olan bir grup arkadaşın birbirinden tamamen farklı hayatlarını, dünya görüşlerin ve aşklarını anlatıyor. Daha önce Perşembe akşamları yayınlanacağı duyurulan dizinin yeni yayın tarihi ise 3 Ekim Pazar olarak revize edildi.

28-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar