Akıncı 4. Bölüm İzle

Akıncı 4. Bölüm İzle
Akıncı 4. Bölüm İzle; 22 Ocak Cuma akşamı 4. Bölümüyle ekrana gelen Akıncı Dizisinin 4. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Akıncı 4. Bölüm İzle; Başrollerinde Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Didem İnselel ve Müge Boz’un rol aldığı Akıncı bu akşam saat 20.00’da Atv’de ekranlara geliyor. Yayın hayatına henüz yeni başlayan ve bu akşam 4. Bölümüyle seyirci karşısına çıkan Akıncı mistik, bilimkurgu ve drama türündeki hikayesiyle sezonun ilgi çeken yapımlarından biri olarak görülüyor. Her ne kadar yayınına yeni başlasa da reytinglerde istediği seviyeye ulaşamayan dizinin önünde reytinglerini düzeltebilmek için fazla zamanının olmadığı biliniyor. Ülkesini düşmanlara karşı korumak için kararlı biri olan Fatih’in hikayesini anlatan Akıncı bu akşam 4. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

AKINCI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE İZLE!

Akıncı büyük bir silah kaçakçılığının peşine düşmüştür. Cevdet Lukas’ın yokluğunu fırsata çevirmek için büyük bir silah kaçakçılığı işi organize eder ancak bu olay Akıncı’nın radarına takılır. Cevdet Orhan ve akıncı tarafından yakalandığında olayın basit bir silah kaçakçılığından çok daha büyük olduğu görülür ve Cevdet hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatılır. Kaçakçılık şubesi Cevdet’i yakalamak için adım atarken Nergis ise kendisini kimin kaçırtmaya çalıştığını öğrenmeye çalışmaktadır ve Nergis sonunda sürpriz bir isme ulaşır.

Akıncı 4. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Son olarak büyük bir silah kaçakçılı işine giren ancak Kaçakçılık Organize Suçlar Şubesi tarafından yakalanan Cevdet Polis sorgusundan kurtulmaya çalışmaktadır. Bu sırada nergis ise babasının kim olduğunu öğrenmek için harekete geçmiştir. Lukas ise görevden alınmıştır ve ülkeden ayrılmadan önce Akıncı’ya karşı güç toplayarak büyük bir savaş başlatır. Bu durum tam da Akıncının beklediği bir fırsattır ancak Lukas’tan beklenmedik bir hamle gelir ve Akıncı bu durum karşısında şok olur. Gizli yapı ise emirlere muhalif davranan Lukas için ölüm emri çıkarır ve bu emri uygulama görevini Cevdet’e verir. Lukas ise Cevdet’i Nergis üzerinden vurmak için harekete geçer. Nergis zor durumdadır ve bu sefer onu kurtaracak Akıncı’da çok uzaklardadır. Ancak hiç beklenmedik bir anda Nergis’in imdadına başka biri yetişir. Akıncı bu akşam ekrana gelecek 4. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Atv’de ekranlara geliyor.

22-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar